Selam anneler bugün 2 ay bitti 3 aya girdi bir ayda bebeğim 450 gram almış 3 4 saatte bir 120 CC mama veriyorum aile hekimi yetersiz buldu 2 saatte bir 90 ml ver gece mutlaka besle dedi siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam lazım 5100 den 5620 olmuş
Dogum kilosu kacti ki bebeginizin
3400 kilo doğdu
Bence iyi kilo almış
merhaba Berna hanım, doğum kilosu kızımla aynı biz daha 3.ayda 5500 anca olmuştuk bende 3. ayda mama takviyesiyle besliyordum. doktorumuz kilo alımına istinaden bebeğiniz gayet sağlıklı demekki bünyesi bu kadar almaya müsade ediyor kilosunun az olduğunu düşünüp üzülmeyin demişti ama orn. 90 ml veriyorsam 120 ver, kussun demişti (midesi genişlesin diye) 2 saatte bir beslemenin çok fazla olduğunu düşünüyorum, tabi ki takdir sizin süre konusunda
İçip geri kustu icin birden verme 2 ye böl 2 saatte ver haftaya tekrar gel dedi şimdi 2 buçuk saatte 90 veriyorm o kadar kusması kalmadı bundan önce 120 içiyordu onuda içtikten 2 dk sonra fln 60 ml geri çıkarıyor şu nerden baksaniz kilo alımı iyi gidiyordu bu ayda bir düşüş oldu nedense
maalesef bazen bebekler kendi bünyeleri ne ise onu alıyor, endişenizi anlayabiliyorum bu yollardan geçen biri olarak hemde ama eminim önümüzdeki ay çokta güzel almış olacak inşallah bizim hala sütünü içip kusuyor ne denesek çözemedik bazen az kusuyor bazen çok biraz kafalarına nasıl eserse gibi geliyo bana
Herşeye rağmen kilosu gayet normal ortalamaya bakıldığında düşük gibi düşünüp kendinizi strese sokmamaya çalışın çokta güzel beslemissiniz maşallah
Hangi mamayı kullanıyorsun
Aptamil prosyneo
Kilosu gayet guzel ama ilk ay kilo alimina gore 2. ay ciddi bi azalma olmus, doktorunuz da buna takilmistir muhtemelen. Altinda yatan sebebi arastirmak lazim bence de
Masallah iyi kilo almış. Mama cok verdigin zaman cocuk huzursuz oluyor ve gaz problemi yaşıyor. 2 ay olmasina rağmen cok guzel kilosu. Benim cocum 4 aylik hala 120 cc veriyorum ona rağmen doktor kilosunu beğendi
Bebeğiniz 2 aylık mi 5620. İki ayı butti demişsiniz. İki aylık kilosu ise çok fazla değil mi. Benim bebeğim de 3300 doğdu 3 aylık kontrolünde 5800 kilo geldi doktor gayet iyi demişti.
Kaç saatte bir veriyorsunuz
Evet 90 günlük 60 günlük iken 5100 çıkmışti kilosu ayda 700 Gr alırdı doktora da gösterdim her şeyine baktı sorun yok demişti muhtemelen mamadan kaynaklı alamadı
2 3 saatte bir veriyorum