Yine hastalık

Kızlar benim kız yine hasta oldu ama bu sefer benim yüzümden resmen kendimi çok suçlu hissediyorum ya. 2 gün önce bebeğimi banyo yaptırdım sular yoktu yeni gelmişti bende saçında konaklar var hala geçsin diye zeytinyağı falan sürdüm dedim banyo yaptırayım sular da geç geldi yeni gelince az aktığı için bi çok sıcak bi çok soğuk akıyor suyu ayarlayamadım kızım bi dondu bi yandı resmen şimdi de bu sabahtan beri öksürüyor balgamı da var hapşırıyor burnu akıyor. Öğlede de kustu napabilirim evde ya veya hastaneye götüreyim mi

1 Like

cok gecmis olsun canim kac aylik bebeginiz

Gidip dinlet bı Aynur öksürük varsa bide sürekli burnu açık olsun dikkat et geçmiş olsun

1 Like

Sağol abla 17 aylık

1 Like

Yarına toparlamazsa götüreyim bir. Burnu tıkalı değilde akıyor sürekli

canim oncelikle ayaklarinin altina sarimsak zeytinyagi kürü yap corap giydir birde sadece iburamin zero al onu icir ates yoksa hastaneye gitmene gerek yok daha fazla mikrop bulasir burun akintisinada duş cok iyi geliyor oglum grip oldugunda burnu aktiginda her aksam yatmadan once sicak dusa sokarim hep burun acilir hemde akinti kesilir ayak altina mutlaka o kuru yap 2 gune kalmadan Allahin izni ile iyi olur canim

1 Like

Ya çok teşekkür ederim şuan uyutuyorum da yarın toparlamazsa eğer duşa sokarım. Kürü nasıl yapıyorduk şuan yapıp giydireyim mi keser mi hemen

1 Like

Yok ateşi Şimdi ölçtüm normal 36 ama çıkacak gibi de duruyor bide diş de çıkarıyor şuan ateşlenirse de ondan olur diye düşünüyorum. İburamin yokta calpol var olmasa yarın aile hekiminde baktırayım bi gerek olursa yazdırayım. Çok sağolun

1 Like

1 gun beklemesi lazim canim hemen simdi 6 sarimsagi rendele üzerini 1 oarma gececek sekilde has zeytin yagi koy karistir buzdolabina koy sabaha kadar beklesin sabah surmeye basla sık sık sür corap giydir ama simdi suan evinde vicks varsa onu sur ayaginin altina corabini giydir oda sabaha kadar cok iyi gelir

simdi vicks sur ayaginin altina canim cok cok iyi geliyor oda

ben burun tikandiginda yada aktiginda hic serum yapmiyorum artik zaten yaptirmiyorda hemen sicak dus yuzune biraz sıcak su tutup burnunu 2 3 kez sıkıyorum sümükler akıyo suyla cok rahatliyor

Ablacım çok teşekkür ederim çok sağol yapacağım vicks yok maalesef ya uyudu şuan zaten de rahatsız ya yarın için randevu aldım götüreyim bir yine içim rahat etmez :smiling_face_with_tear:

1 Like

Yaptım koydum dolaba şimdi sabaha inşallah bişeyi kalmaz da ona da gerek kalmaz çok sağol ablam :sparkling_heart::palms_up_together:t2:

1 Like

rica ederim kuzum Rabbim sifalar versin

kuzum hasta olmasa bile gunluk 1 kez sür sarimsagi ben hasta olmasa bile surerim gunluk olaca hastaligida engelliyor

canım nasil oldu cocuk inşallah iyidir merak ettim​:palms_up_together:

Ablacığım sordugun için teşekkür ederim vallahi sabah yine aynıydı hatta daha kötüydü ben de götürdüm hastaneye iki kere idrar tahlili verdim bir normal bir de kültürü idrar verdim idrarında enfeksiyon çıktı bir de öksürüğü fazla olduğu için antibiyotik Zimaks başlandı onları kullanacağım yani önemli bir şey yok çok şükür sadece idrar yolu çok sık tekrarlandığı için antibiyotik kullandıktan sonra ultrason da bakacaklar ona götüreceğim şu an daha iyi sarımsağın gerçekten çok etkisi oldu teşekkür ediyorum tekrar süreceğim yatmadan önce bir de hastanede serviste ağzından ilaç verdiler ondan sonra da biraz daha toparladı çok şükür şu an daha iyi ablacığım

1 Like

ayy cok sevindim iyi olduguna kuzum cok cok gecmis olsun iyilesse bile o sarimsagi sabah ve aksam sur corap giydir emin ol mucizevi birsey hasta bile etmiyor koruyor antibiyotige uzulme hic kullansin vücüdundaki enfeksiyon yok olur tamamen Rabbim tez zamanda sifa verip sagligina kavustursun daha daha iyi olsun canim​:heart::palms_up_together:

Amin ablam Allah razı olsun senden de inşallah daha iyi olacak :palms_up_together:t2:

1 Like