Yoğurt sevdirme

Kızlar bebrgime evde yoğurt yaptım olmadı meyveli yoğurt yaptım araliklli yejdirmeye çalıştım olmadı bebe bisküvisi ile denedim olmadı pekmez yaptım olmadı ben bu bebeğime yoğurdu nasil sevdirebilirim ne yaptıysam olmadı ya bir türlü yoğurt gördüğü anda ogurup atiyo direk ağızda tutmuyo bile her yolu denedim ama yok yani

Ben hurma tozuyla yediriyorum severek yiyor

Olmadı öyle yapayım tşk ederim

Biberona koyup ver bazı bebekler oyle alışıyor

Sade biraz suyla karistir

Yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz? Ben jersey sütüyle ve yanında gönderilen yoğurt ile mayalamıştım bebeğim onu yemedi kaç kere yaptım hiç ekşi olmamasına rağmen beğenmedi. Sonra pastörize süt aldım activia ile mayaladım 3 keredir filan böyle yapıyorum bayılarak yiyor tekrar tekrar istiyor. Ama mayalamakta sorun yaşıyorum hep sulu kalıyor fırına bidaha koyup tekrar tutturuyorum ben de onun bi çaresini bulamadım bi türlü

1 Like

Kızım biberon hicbirsey ilk dogdugundan beri tutmuyo ne yaptıysam

Ben hurma yada pekmezle tadlandiriyorum kayisi elma armut yada. o an ne varsa yani yogurt miktari az icine koydigun bi tik fazla olsun oyle dene bide canim

1 Like

Bu sekilde deneyin ben hep böyle yapiyorum taş gibi

1 Like

Teşekkür ederim :white_heart: ben yoğurdun hepsini kullanmıyordum az geliyor demek ki tekrar deneyeceğim bu akşam, inşallah bu defa olur :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Tekrar fırına koyup ısıtınca da böyle kaskatı oluyor ama sanırım bir faydası olmuyormuş

1 Like

Bende qgzi kapali mayaliyordum sonra hep sulu oluyordu agzi acip denedim ve aktiva yogurtla mayaladim bi hafta dan fazlada kalsa eksimiyor bebise de kendimize de mayaliyorum boyle 3 kap bebise diherini de kendime mayaliyorum

Firina koyup oyle birakin sabaha kadar isitma yapmayin

1 Like

Biz köy sütü ve köy mayası ile mayalıyoruz taş gibi yoğurt oluyor kızımda çok severek yiyor şükür

Marketten aliyoruz biz meyveli yoğurt,cokkkk seviyor bizimki, zaten yogurttan baska bisey yemiyor :face_with_diagonal_mouth:

Ya canım ne yaptiysam hiç yani başka şeyler koydum da verdim yok zaten ek gıdayıda düzgün yemiyo iki lokma parmak ucuyla yediyse ikinicisi üçüncüsü yok yani kilitliyo ağzını mizildayip duruyo