Oğlum 6 ay 24 günlük yaklaşık 1 haftadır aşırı bir yolma ve yüzümüzü çizme çimdikleme huyu başladı çok acıtıyo biraz fazla sert davranıyor dişleri çıkıyo alt 2 tane patla çıkma aşamasında ondan mı yoksa normal bir büyüme davranışı mı rahatsız oluyorum ne zaman kucağımda olsa saçlarıma son güç asılıp yüzüne sıkıca bastırıyor ve yoluyo
Sacinizla oynuyor mu yoksa sadece saldırıp yolma eğiliminde mi?
Başlarda oynuyoru şuan kucağıma aldığım an saçıma elini atıyo asılıyo ve sürekli yüzümüzü yoluyo babasınında benimde
Benimki uykusu varsa çeker, uykusu yoksa oynar, babasına da aynı şekilde davranıyor.Cok araştırdım, bıraktırmaya çalıştım olmuyor, yerler kıl dolu, çok çekiyor dolayısıyla kopma ve kırılma hat safhada..Bunu yapmasının sebebi güven ve rahatlama arayışı, saç yerine bir oyuncağı veya battaniyeyi tutmasını sağlamak gerekiyor çünkü illa eli bir yere temas edecek.Ben başaramadım henüz, sabaha kadar sürekli çekiyor, uykusunda bile elleri saclarimin arasında olacak.. Biliyorum çok zor, büyüdükçe düzelecektir diye ümit ediyorum.
Benimki cok nadir cekiyor ama sacimi actigim zaman tariyo oksuyo buyuduler zaman cok cbuk geciyor buyudukce uzuluyorum ![]()
Benimde öyle saçlarımı çok çekip ve yüzümü tırmalıyor dişleri çıkacak diye de çok huysuz ve mızmız sürekli kucagimda kal.ak istiyor indirince de ağlamaya başlıyor