Yönlendirilen bisiklet

Hanımlar merhaba. Bebeğime alttaki gibi bisiklet alacağız ama hangi marka nasıl bir şey alalım bilmiyoruz yardımcı olabilir misiniz

Bu bisikletlere kacinci aylarında binebilirler?

1. Aydan itibaren sanırım. Benim kontrolümle oluyor oda bir nevi bebek arabası gibi. Yaz için düşünüyorum bende

Bizde bundan var kardeşim hediye olarak almıştı. Daha dışarıda kullanmadım ama arada evde gezdirdik. Kullanışlıydı

Babyhope markası bizimki yeni aldik ama sürüşü rahat kurulumlari biraz zor gonderdikleri vidaların çoğu uymuyor

Bundan canım

Bizimkide bu henuz kullanmadik biraz daha buyuyunce insallah ama surusu kolay @Ftmacvdr arkadasla.ayni marka

Ben globber alıcam çok yönlü kullanım sağlıyor bakmanızı tavsiye ederim

Merhaba bizde prego happy dino plus aldık 3 aydır kullanıyoruz. Bebek arabası gibi kolay manevra yapılmıyor bu bisikletlerde. Sadece bizim aldığımız modele özgü değil hepsinde aynı. Çünkü daha sonra bisiklete dönüştüğü için ön tekerlek 360 derece dönmüyor.
Bu arada biz aldığmızda fiyatı 6695 tl idi

Baby toys 3 tekerli ebeveyn kontrollü bisiklet aldım bende henüz kullanmadık tabi. Ama çok güzel geldi . Öne arkaya ve yana koltuğu döneniliyor. Zamanı gelince aparatları çıkıp çocuk bisikleti de oluyor 3 tekerlek. E bebekten sipariş vermiştik şu an site bakımdaymış resim atamadım ama hem fiyat olarak uygun 4 e aldık indirime giriyor zaten bu model ara ara . Normal fiyatı 7 bin gibi bişeydi.

Siz paylasim yaptığınızda 20 bin olan çocuk bisikleti şuan 9 bin görünüyor, serbest piyasa kadar iğrenç birşey yok ya da enflasyon düştü herşey ucuzladı bizim haberimiz yok..7 ayda büyük değişim vay be

Kraft nasıl memnun kaldınız mı acaba?

Little tikes aldik dort pedalli hem simdi hem sonra kullanabilecek

Biz 7000 tl gibi bir fiyata almıştık yanlış hatrılamıyorsam. İşte ne tuttururlarsa artık piyasa birbiriyle rekabet ederken tadını kaçıran insanlarla dolu.
Biz memnun kaldık severek kullanmaya devam ediyoruz. Direksiyonu kapanmıyordu arabaya koyarken katlayım derken ters yöne bastırdım kırıldı ücretsiz şekilde direksiyonu değiştirdiler

Evet. Sürekli değil ara ara kullandık, markete, parka giderken ama kullanımı rahat