Yumurta sarısı ile yoğurt karıştırabilir miyim

Kızlar soru başlıkta zaten bugün kızıma yumurta vermek istiyorum ama evde organik labne yok sanırım Migros’ta satılıyormuş yaşadığım ilçede migros yok. Yoğurt ile karıştırıp verebilir miyim yanında ne vereyim​:slightly_smiling_face:

Ben avakado ve yoğurt ile karıştırıp veriyorum :blush: evde kendim lor peyniri de yapıp beraber veriyorum bazen

Lor peyniri nasıl yapıyorsunuz

Aynurcum kizin kac aylik yumarta wermeye basladin bnmki 6 ay wersem zararlimi acaba zaten bir yasa kadar beyazi werilmiyor

Hahah ben de yoğurtla karistirdim avokadoyu bıkac damla da zeytinyağı . Bence oldu yani bugün de aynı yapıp içine cicibebe ezerim :face_with_peeking_eye:

Kiri, pınar, ve harras marka temiz içerikliymiş. Takip ettiğim bir dr paylaşmıştı. Ben kiri ve pınar kullandım

Evet canım ben çoğu zaman labne yoksa yoğurtla karıştırıyorum

Ben 4 buçuk 5 aylıkken tadımlara başladım şuan kızım 6 ay 11 günlük yeni bugün verdim yumurtayı şuana kadar vermemiştim

Çok sağolun hemen cevap gelmedi diye emin olamadığım için karıştırmadım biraz mama kattım yumuşadı çok severek yedi şükür

Ya ben dediğim gibi yaşadığım ilçede böyle organik şeyler bulmam çok zor eşim almış marketten ama markası içim yinede katmadım emin olamadım diye mama kattım.

Pınar labne A101 den ya da Bim den almıştım. Tabi en doğalı yine kendi yaptığımız olur.

Bende pınar labne alayım o zaman. Zaten bu devirde organik bişey bulmak çok zor organik deseler de yine bişey oluyor içinde. En iyisi evde kendimiz yapmak ama bi yandan da uğraşacak vakit bulamıyoruz ki yapalm

Maalesef öyle haklısın :neutral_face:

Labne peynirin laktozsuzu war kolay sindurim icin bebege ondan alabilirsiniz

Hangi marka ben bulamıyorum ya bizim burda şok bim a101 falan falan var öyle büyük marketler yoktur