Kızım yumurtanın ne haşlamasini ne de tavada pişmiş halini sevmiyor. Atıyor ağzından hep. Birşeylerle karıştırarak veriyorum ama ondan da çok az yiyor. Midesi bulanmış gibi öğürme hareketi yapıyor. Sizler bu konuda sorun yaşadınız mı? Bana önerileriniz var mı ?
ben pirinc unlu az muhallebi yapiyordum icine muz ve 1 dilim avakado ve cennet hurması ezip icine 1 yumurta sarisi karistirip veriyordum ilk zamanlar bayilarak yiyordu simdi sade yiyor alısti iyice cennet hurmasi yerine pekmez de koyabilirsiniz
hemde bayilarak yer hafif muzun ve cennet hurmasinin tadi oluyor cok seviyorlar avakado mutlaka ver beyin gelisimi ve bagisiklik guclendirici etkisi var ben bazen icine ceviz ezip koyuyorum atom besleyici koydum adina simdi bile yediginde yerinde duramiyor enerjiden
Avokado sık sık yediriyorum tadını beğeniyor ceviz de katıyorum sizin gibi. O tarz şeylerde sıkıntısı yok sadece yumurtaya karşı çok mesafeli ilk başlarda yiyordu ama sonra tiksindi sanırım. Kahvaltılarda vermeye çalışıyorum yumurtayı ama red yiyorum. Başka karışımlarda denedim ama pek oralı olmadı inşallah bunu yer