Yutkunamıyorum kızlar :(

Kızlar emziriyorrum ilaç kullanamam demi boğazım kapanmış durumda

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla kullanamıyoruz Ben kekik çayı yapıyordum bir kupa bardak için iki çay kaşığı kekik iki çay kaşığı nane demleme usulü yapıp ballı limonla içmiştim bana iyi geliyor bu karışım

Acile git az dozlu serum takiyotlar ve ilac yazıyorlar canım bide bol nane limon sicak seyler tüketmeye çalış iltihap kaparsa daha kötü olur

Düzenli bir şekilde karbonatla gargara yap temizliyor boğazı. Zeytinyağı gibi boğazını yumuşatacak şeyler tüket. Kekik çayı iç bal koyabilirsin. Baktın olmuyor git doktora çünkü boğazın ilerlemis hali yüksek ateş falan yapiyor önünü kes bence hemen geçmiş olsun

Bende öyleydim ama günden güne daha beter oldum 20 gün çektim neler içtim geçmedi en son 20 günün sonunda acile gittim antibiyotik yazdı bebeğim 18 günlüktü

Emziren annelerin kullandığı antibiyotikler var. Bana dün Amoklavin yazdı doktor anne sütüne geçmiyor. Diğer antibiyotikler gibi tesirli değil ama yinede hiç yoktan iyidir.

Sarımsak yutmanı öneriyorum canım 1 Smsaŕımsağı 3e 4 e böl bol suyl tek tek yut bir kaç gün dene