Kizlar 5aylik yüz üstü döndürünce durmuyo hemen agliyo iki dk en fazla sonra canı yaniyomus gibi inliyo
Benim kızım da 6 aylık aynı durum bizde de var. Hiç sevmiyor yüz üstü durmayı
Nasıl alisyorlar acaba ya zorluyom tık yok
Bnm bebek 1,5aylık ılk dogdu gunden berı 5 dk fln yuz ustu bırakıyorum. Onceden kafasını tutamıyordu sımdı fark ettım uzun sure kafasını tutuyor artık. Benım bebek de kucakta yatay pozisyon u sevmıyor emzirirken zorlanıyom .
AA tabi her çocuk farklı ya ama benimki çok tembel ya ![]()
Bılmem olabılır belkı ama zamanla duzelır bence![]()
Bizimki 5 ay 10 günlük her gün durdurmaya çalışıyorum egzersizler neler neler bas bas bağırıyo yüzüstü yatırınca hiç sevmiyo :i
önüne oyuncaklar sesli kitaplar kendimi bile yatırıyorum tık yok ![]()
Bende doğduğundan beri kısa olmak şartıyla yüz üstü bırakıyordum ama maalesef sevdirenedim
Bizimkde 5 ay 3 haftalık oldu bizde sevmiyoruz en fazla 4 dk falan duruyor ağlamaya başlıyor hep ayakta tutalım onunla oynayalım veya kucak istiyor
Sevmez durmaz ya bebiş gelişimi için egzersiz sadece çok da şeapmamak lazım , patron onlar sonuçta ![]()
Bı aydır ugrasiyom dönünce ağlıyordu yüz üstü durmuyordu bide oyuncakları felan tutamiyodu iki gündür farkediyom ben yanındayken yapmiyo ben ne zaman yoksam etrafa bakiniyo sonra oyuncakları cekistiriyo donuyo
İşte o zaman heryerini mincirasi gelir insanin ya
biz bugün 3 aylık olduk sesli gülmeye başladı yavaştan valla o guldukce içim eriyor hep yumurasim geliyor çocuğu ![]()
en güzeli keyfini çıkarmak ya valla 2,5 aydır öyle bir stres olmuşum ki kaskatı kesildim emcek mi doncek mi yüzüne bişey mi gelcek goruyo mu duyuyo mu sorun var mı inşallah delirmemisimdir ![]()
Bide ben de sipariş verdim piyanolu oyun halısı dan ne zamandır kullanıyorsunuz swviyor dimi bayağı faydalı gibi geldi bana . Çok oyuncak seven biri değilim de ![]()
Hahaha az önce bende koltuk altını gidikladim baktım kahkaha atiyo karnını gidikladim felan nasıl hoşuna gidiyo o kahkaha attı diye çığlık attım yaa yicem diye kızım uyanmış diyo anne uyucam sussanıza diye![]()
Ay bide bı tane daha mı var harika ya ben 31 yaşındayım ne tedaviler gördüm çocuk için herşeyi bıraktığım anda geldi nasıl mükemmel biseymis gerçekten valla çok sanslisin maşallah Allah’ım hepsini sağlıkla büyütmeyu nasip etsin
Yok kız genelde seviyorlarmista bu koyduğunda hiç bakmıyordu hiç dikkatini çekmedi şimdide koyuyom öylesine yine bakmiyo etrafa bakiniyo hiç umrunda olmuyo oyuncaklar ama bugün değişik yani sevdimi bilmiyomda cekistirmis üstündeki oyuncakları
Amin canım çok şükür erken oldu benimkiler ama şükür ya büyüyorlar kızımı zaten 17de doğurdum onla birlikte büyüdük
Uzun süre kullanilabilecek biseymis belki bundan sonra oynamaya başlar bu piyanosu ses çıkardığında falan bacaklarına da iyi gelir hem yorulurlar belki
rahat uyurlar
Bakalım daha yeni yeni ama güzel birşey benim kizımda 3yasinda o basiyo piyonaya dans ediyo diyom kızım bırak kardeşin yapsın anne yapmiyo o ben oynuyom diyo![]()