1.6 tog uyku tulumu

Kızlar oda 22.7 derece 1.6 tog, altına zıbın,tulum giydiriyorum ensesi göğsü soğuk oluyor. üstüne basttaniye örtüyorum bu defada soğuk ter atıyor. Yanıma alıyorum yine terliyor sonra üşütüyor. Sesi kısıldı üşüttü böyle napacagimi şaşırdım. Nasıl iyilestirecegm uyaracağ

Bende 23 derce için 1 tog almıştım ama daha denemedim o zaman benimki çok ince

Terliyor ve teri üstünde soguyor olabilir bu sebeple de gogsu size soğuk geliyordur. Tek zibin ve tulumla yatirmayi denediniz mi?

Evet bu ihtimali daha yüksek öylede üşür diye korkuyorum diş çıkarma dönemin de sanırım ondan da ter atıyorlar mis

Uyuttuktan sonra sık sık kontrol edin usuyup usumedigini, ben 1.6 tog tulumla 20-21 derece odada sadece zibinla yatiriyorum vucudu sicak oluyor. 1 tog tulum giydirirsem eger o zaman zibin + ince bi pijama takimi giydiriyorum alt ust.

1 Beğeni

Kontrol ediyorum ensesi sürekli terleyip soğumuş oluyor üzerini ortmesem usucek gibi hissediyorum. Oda 22 23 derece en son çare ter bezi koydum ensesine

Ustunu ortmediginiz halde mi terliyor, tek zibin ve tulumla ortmeden yatirmayi denediniz mi?

Ben zıbın ve altına ince içlik 1 tog 23 derecede yatırdım bugün ensesi hep iyiydi terlme ypktu ama sabah baya gaz çıkartıyordu üşüttü mü acaba

Zannetmiyorum bence yedigi bir sey gaz yapmistir belki