1 aydır süren meme reddi

Bebeğim 3 aylık. 2. Ayından itibaren meme reddi başladı. İlk başlarda günde 1 kere emmek istemiyor ve ağlıyordu. Şimdi hiç emmek istemiyor. Daha emzireneye başlamadan kucağıma aldığım anda ağlamaya basliyor. Sadece uykusu geldiğinde uykuya gececegi zaman emiyor. Büyüme ataklarında meme reddi birkaç gün sürer diyorlar ama bizimki 1 aydır bu şekilde. Emzirirken bu durumu yaşayanlar var mı ?

Ben yasıyorum son 2 haftadır nerdeyse emmek istemiyor. Ama emmek icinde krize giriyor. Geceleri emerek uykuya gecerdik artık onu da istemiyor. Ayagimda sallıyorum durmuyor, ana kucagina koyuyorum orda da durmuyor. Ne yapcamı şaşırdım.

Ben geçen hafta onu yaşadım hıc emmedı benı mama ve bıberonda almıyor asla o kadar zorduki çok şükür 1 hafta sürdü geçti zorlama kesınlıkle ben duş alıp emzırmeyı denedım 1 ıkı kere öyle emdı bazen kucağımda şarkı açıp emzırdım balkonda acık havada emzırdık durmadan sekıl degıstırdım oku yudum alsada şükür ettım çok şükür dünden beri emmeye basladı

Bu benim bebeğim resmen tabi biberon yüzünden meme istemedi çünkü herkes zayıf diye diye zorla biberon veriyoedum bi de baktım meme de deli gibi ağlıyor mamayı içiyordu snra sürekli meme teklif ettim aç olsa da icmese bile zorlamadim tekrar tekrar meme teklifi ha yine memeyi pek sevdiği söylenmez ama içiyor napsin :joy: