Herkese hayırlı geceler arkadaşlar sizlere hem dertleşip hem akıl almak için hemde sizler bu zorlu süreci nasıl yönetiyorsunuz onu öğrenmek için yazıyorum. 1.5 yaşında bir kızım var yeni doğum yaptım 1 aylık bir kızım daha oldu tahmin edersiniz ki yorucu stresli bir süreç içerisindeyim ilk kızımın bu aylarında bu kadar zorlanmadım ama şuanda 1 aylık bebeğim uyku problemi yaşıyor hiç bir şekilde uyumuyor memede uykuya dalıyor çıkarınca geri uyanıyor kucağımda uyuyor yatağına bırakınca çok gevmeden uyanıyor gün içinde ara ara birer ikişer saat uyusa bende yemeğimi yapabilirim, temizliğimi yapabilirim kendime ve diğer kızıma valit ayirabilirim ama malesef sürekli kucakta ve ben hiç bir iş yapamıyorum birde şöyle bir durum var kanepeye yatağına sabit bir yere bırakıyorum orda bile durmuyor çok zor bir süreç ve çok yoruluyorum buarada sezeryan dogum yaptım ikisinde de ağrılarımdan bahsetmiyorum bazen çok yoruluyorum uyku düzeni hiç yok zaten bir de sürekli meme emiyoruz göğüslerim dolmuyor bile sürekli memede olduğumuz için sizlsr bu süreci nasıl yönetiyorsunuz neler yapıyorsunuz biliyorum geçici bir süreç 3-4 aylık olunca atlatacağız belki uyku düzeni de oluşacak ama şimdi neler yapabilirim onu danışmak istiyorum cok uzun oldu hakkınızı helal edin ama çok yoruluyorum bu süreçte inanın birde o kadar çok ağlıyor ki üzülüyorum önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
Kundaklayin kundak yapmayınca çok şık kalkiyorlar elleri hareket ettikve
Sling ile kendinize baglayip o sekilde islerinizi halletmeye calissaniz belki faydasi olur
Bizimde aynı memede uyuyor gazını alamıyorum o yüzden gündüz yanında olmazsam derin uykuya dalamiyor. Sürekli memede olunca benimde sütüm hiç birikmiyormuş gibi hissediyorum
Kundakta yaptım aslında kendi açmaya çalışıyor gazı gelince özellikle bı iki kere öyle uyutabildim ama artık oda ise yaramıyor ama yinede yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim
Malesef ondada pek durmadı daha önce denedim bide o şekilde iş yapmak daha da zorlaşıyor gibi teşekkür ederim
Ay yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum ilk gebeliğim sezaryen doğum yaptım. Memede uyuyor, kucakta sallayınca ya da ayağımda. Karnı tok, altı temizde olsa hiçbir şekilde bıraktığım yerde durmuyor sürekli kucak. Aşırı kusma ve gaz problemimizde var. Bende bir çözüm bulamadım gerçekten. Allah kolaylık versin. Büyük kızınızda daha ufakmış sizin hepten zor iki bebekle…
Kundakla birlikte beyaz gurultu acarsaniz belki o sekilde sakinlesip uyuyabilir ama beyaz gurultu konusunda farkli fikirler var, surekli dinletmek sagliksiz diyen de var bi sakincasi yok diyen de. Isterseniz en azindan uykuya dalana kadar bi deneyin, tercih sizin
Beninkide öyle sürekli kalkıyor saatlik ikimiyor yatakda
Kundak la en azından biraz uyuyor
Benim oğlum da 23 günlük inanın yazdıklarınızın birebir aynısını yaşıyorum nasıl bir çözüm bulabilirim ben de bilmiyorum:(
2 bucuk aylığız ve tam 2 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. Ben hiç bi çözüm bulamadım. Bulan olursa yazsın. 3 aylık olunca mucizevi bi şekilde her şeyin geçeceğine inanıyorum.
3 aylığız hala dediğin gibiyiz tek elle yaşıyorum resmen
Gerçekten bazen çok zor oluyor bu durum Rabbim yardımcımız olsun
Bende 3-4 aylık olunca geçeceğine inandırmaya çalışıyorum kendimi ama aslında kandırıyorum 1.5 yaşında kızım var tam gaz sancıları bitiyor eskisi kadar zorlamıyor bu sefer de 4-5 aylıkken diş sancıları başlıyor
Bazen kundakla uyuyor tam uyutuyorum bu sefer bı gaz sancısı tutuyor hemen çıkarıp uyutmaya devam ediyorum bazen uyuyor işte bazende hiç uyumuyor
İlk kızım sakinleşiyordu açıyordum bu tarz müzikleri ama bu sefer ise yaramadı malesef
Evet gerçekten zor oluyor bazen biri ağlayınca diğeri de ağlıyor ağlamayın bende ağlayacağım şimdi diyorum Büyüyorlar ama nasıl büyüyorlar bide annelere sormak lazım Rabbin kolaylık versin hepimize ilk kizima göre daha çok zorluyor beni çünkü o uyurdu bu kızım uyumuyor direniyor aslında uyumayı uyku düzenini bilmedikleri için gece gündüz ayıramadıklaei için zorlanıyormuşuz bende şimdilik alıştırmaya çalışıyorum İNŞALLAH olacak
Bende öyle yatır geri kalkıyor
Muhtemelen gaz sancısı geliyordur ona uyanıyordur