Arkadaşlar mrb bebeğin 31 günlük iki gündür uyumuyor beş dakika uyuyor uyanıyor sürekli emmek istiyor gazını çıkarıyorum gene uyumuyor bugün gündüz hiç uyumadi akşam üzeri beş te en son yarım saat uyudu şuan saat 11 beşten beri uyumuyor emiyor kusuyor emmeyi bıraktı bu seferde gözü açık bakıyor esniyor devamlı ama uyutamadım neden olur
Bizimki de öyleydi, uyuttuğum ortamı değiştirdim. Kalınca sardım soğuk odada yürüdüm, biraz o soğuk havayı soludu, sonra da loş ışıkta beyaz gürültü açtım öyle uyutmaya başladım.
Çok yoruldum bugün kafayı yiyecektim şuan daha yeni uyudu uyuma atağı falan mı acaba sizinki hala devam ediyormu
Dün ve. Bugün böyle yaptı nerdeyse acile gidecektim gaz damlasi bile aldım çok emmek istiyor
Şuan hala yatakda kimildiyo
Bi gunu bi gununu tutmuyo bizimkininde canim gunde bikere derin uyuyodu bugun aksama kadar uyudu karni doydu az durdu uyudu misafirilerim vardi iyide oldi kucakda gezip perisan olmadi ama bazende hic uyumuyo tilki uykusu parca parca uyur onceden uyuyodu birazda olsa
Tmm cnm
Suan uyutmaya calisiyorum 1.30 olmadan asla uyumuyo kac saattir uyanuyik salliyorum pes etmeden bakalim bugunde 1.30u bulacakmi
Benim bebeğim de yarın 3 aylık olacak. 1 aylıktan beri gece 1 bucukta uyuyor. bazen 2 bazen 1 ama genellikle 1bucuk.
Bizimki 12 de uyuyodu 2 haftaya yakindir 1.30 olmadan asla uyumuyo artik uyku duzeni boyle olacak heralde valla saatte gecmiyo uykusuzlukdan fena oluyorum
Ben sunu fark etim bebegimde normalde cok uyurdu 1 aylik olunca uykuda degisiklik oldu. Normalde bu 1 aylik donem 4 trimester olarak geciyor bebekler kendini anne karninda sandiklari icin ilk zamanlar daha cok uyuyirlar 4 trimesterde ortama ayak uydurmaya çalışıyorlar 1 aydan sonra annede bebekde bazi seylere alisiyor. Benim kiz suan 36 gunluk oldu ve sabah 11de uyaniyor 2 kadar uyumuyir ondan sonra bi uyuy 5 kadar sonra 7 uyuyor 22:00kadar sonra 2 kadar ayakta bi sancisi tutuyor uyumak bilmiy 2 den sonra da 5 bazen sabahin 7 kadar uyuy sonra bida doyuruyorum 10 kadar uyuy bizim kisir dongu boyle devam ediyor .2 aylik olunca daha farkli olacak uyku duzeni . Genelde bebekler gazdan uyumaz bnm kizda oyle .
Beninkide öyle saat başı uyandi
Yaa öylemi benimkide öyle her gün gece yarısını buluyor
Aynen insan çok yoruluyor bide sürekli huzursuzluk olunca kafayı tskiyordun neyi var acaba diye
Ben gazdan sanıyordum ama yazıda çıki gene aynı
Yeterli besleniyor mu burnu tıkalı olabilir mi cnm ağzı açık mi hep
Burnunda hırıltı var dün doktors götürdüm sürekli temizliyorum fazla bişey çıkmıyor beslenbede günde beş altı bez kirletiyo bide kusyo ama sürekli ikiniyo gaz damlasi basladik
Sürekli uyurken ikiniyot
Seninkide ikiniyor cnm sürekli birde burnu nasıl oldu bize dün doktor ciğerleri temiz burnundandir dedi
3 aylığız. Aylardır aynı şeyleri yaşıyoruz.