Arkadaşlar sütüm çok az geliyor herşey denedim içtim mecbur mama veriyorum süt arttırıcı bir öneri verir misiniz Allah aşkına
Kuzum incir reçeli kesinlikle inanılmaz arttırıyor ama alerji yapma ihtimali oluyor bnm kızım alerji oldu yiyemedim daha
Damlalar var eczaneden aldınız mı? Bide hoşaf çok içtim ben. Emzirme dönemi folik asit damla ve şekerli şeyler sütü arttırıyor
Tahin de sutu artiriyor
En güzel bol.su içmek ve uyku mümkün olduğunca dinlenin ve stres yapmayın şuna inanın vücudunuz bebeğe yetecek sütü üretecek güce sahip kafanız rahat olmazsa yediğiniz içtiğiniz ile sütünüz artmaz
Ben e bebekten promalt kullanmıştım aşırı artmıştı sütüm ama kilo da yaptı tabi, bunun yanında bol su ve uyku, bide sıcak suyla masaj yapabilirsin duşta
Bestlak damla çok işime yaramıştı
Acaba süt kanalların henüz açılmamış olabilir mi canım pompayla sağıp ne kadar çıktığına bakıyor musun? Bebeğin açacak kadar güçlü olmayabilir yorulduğu için emmeyi bırakabilir emzirmeden önce sağ bak bence birde bir memede 3-4 süt kanalı olur belki daha fazla yani buna da dikkat etmelisin
Sütünüzü artırmak için en iyi yol uyarmanız. 3 saat aralıkla elektriklik pompayla gögsünüzü en az 15 dk sağın. Bebek emzirmeden sonraya gelirse iyi olur. Bunu geceleri de yapmaya calısın. 3-7 gün de bitirin. Gögüs ucunuz yara olabilir. Her sağmadan sonra zeytınyağı/tahin yağı veya lanolinli kremla yağlayın
Sadece bir şeyi yemeyle sütün artacağını sanmıyorum. Birşekilde beyne süte ihtiyaç var mesajini vermeniz lazım. Bir de gece yatarken ılık duşa girebilirsiniz.
Bir de powerpumbing diye bir teknik var. Netten detayına bakıp onu uygulayablirsiniz. Emzirme danışmanları bunları öneriyor. Allahın izniyle artar
Ya burda süt sorunu çözüldü diye başlık açmıştım linkleyemedim yeniden bakarım, emzirme danışmanlığı almıştım güzel arttirmisti onu deneyebilirsin
Süt sorunu çözüldü 🥳 - Birkirazannesi tarafından #11 konuyu incele birazcık anlamadigin yerde destek olurum