1 haftadir gece uyku sorunu

Bebegim dun (22 temmuz) 8 aylik oldu. Normalde geceleri sadece 2 en fazla 3 kere uyanip emip geri uyuyan cocugum gitti yerine 1 haftadır her saat basi uyanan ve bagira bagira aglayan bebegim geldi. Yasayan varmi 8. Ay problemleri mi duzelir mi bisey yapmam gerekiyor mu. Geceler haram oldu yardim ediin
Uyku gerilemesi varmi 8. Ayda ?

Klasik atak derler canım bebek bu anliyamiyoruz ki diş sorunu varsa oda yapar geçicidir ama düzelir merak etme

Dis etine bak canim genelde bu aylarda diş cikartiyolar .Kimi bebek agrisina dayanmiyor . Bizim kiz birini cilarti minnak borsey birinin de ucu delinmis gece 3 kere kalkiyor bazen gece yarsi dis jeli veriyorum agizina . Bir de havalar cok sicak ondan da daralabilir .

Dişdir eger agalayarak uyaniyosa bakar ol canim dis etlerine. Bizimde gece uyuyan cocuk bi anda degisdi ayni anlattiginiz gibi ardina disi cikdi

Benim bebeğimde öyle uyuyor zor bela gece uyuyunca süt için uyanınca bı güzel ağlıyor e biliyorda yanındayım benimki on beş günde üstten dört tane dış birden çıkardı huysuz ama en azından çok şükür ateşi falan yok