Kızlar kızımı 1 yaş aşısı sonrası alerji çıkmaya başladı şimdide kızarık küçük nokta şeklinde döküntüler var ateşi yok ishali yok bayağı oldu ama aşıdan sonra kızım iki haftadır alerji oldu resmen geçen hafta farklıydı şimdi de dediğim gibi küçük nokta şeklinde hani doktora götürdüm ilki için iğne yaptı o anlık geçti gibi oldu ama devam etti şurup içirdim ama şimdide böyle olunca korkuyorum diğer aşıları yaptırmaya. Kızım bu zamana kadar beşikten düşmedi aşıdan sonra ne hikmetse kızım beşikten düştü o kadar yalnız bırakıp beşikte gece iş yapıyorum düşmedi çok şükür sizde var mı böyle durumlar
Biz de 1 yaş aşısından sonra su çiçeği olduk daha yeni yeni kurumaya başladı, doktora ilk gördüğüm de normal aşı sonrası olur dedi,ama benim kızın döküntüleri çok yayıldı,bende şurup içirdim,kaşıntıları için losyon aldım. Ateşi ilk zman 40 dereceyi buldu 4 gün ateşle uğraştım
Hadi ya çok geçmiş olsun su çiçeği nasıl çıkardı foto varsa bakabilirmiyim
Losyon ne kullandınız
Aşıya karşı vucudu reaksıyon gostermıs buyuk ihtimal ciddi degıldır canım doktor eger onemlı olsa zaten açıklardı. Beşikten düşmeyle aşının ne alakası var onu anlamadım, çocuk bu ayagı kaymıstır öne fazla eğilmiştir rahat olun kendınıze sıkıntı yapmayın bence