1 Yaş Aşısı Hakkında

Ahahahaha usenmeden profile bakman Allah seni :rofl::rofl::rofl:

Bak burda ablası ya keşke admın engelı gerı kaldırsa özledım onu :rofl:

Engeli kaldirsa ne dicek sanki, kocamla sahipsizleri izliyoruz, pazartesi değil cumaydi günleri karıştırmışim diyecek ahahahh​:rofl::rofl::rofl:

Konu o olunca üşenmiyorum :rofl:

Başını okşuyordu bide kocası :rofl::rofl: Ya gercekten delirmişler kızı yada bızle alay edıyordu

:rofl::rofl::rofl::rofl:Hiç güleceğim yoktu ya asahahh detaylari da hiç atlamiyoruz maşallah

Sorma o kız benım kabusum olmuştu halada atlatamadım nasıl bır kıca nasıl bır kaynasın ve nasıl bır görümcesı var dıe :rofl:

Ve arq sıra mücize anneye gırınce gözlerim onu arıyor gelmiş mi bakalım gönlümün çilekeşi :rofl:

Ama o günleri karıştıran elif4 adlı kullanıcı idi. :rofl:En son boşanacaktı ne oldu bilmiyorum onu da engellemiş admin. Mucize anne benim yazıp sildiğim. Kaynanası ile yaşıyor eşi ayda fln geliyordu. Konulara hakim olmam peki​:sweat_smile::sweat_smile:

Valla Halime hafizan Ezgi gibi takdire şayan :rofl::rofl::rofl:Ben o kadar detay hatırlamıyorum, inandırıcı gelmemişti bana verdiği cevapları görünce :rofl:Senin hemen yorumu silmen çok hoştu sadece, kalbin çok temiz :smiling_face_with_tear:

Ya şimdi burada biri konu açıyor ya hep gerçek sanıyorum. İnanırım hemen :joy:hastanede arkadaşlar bu yüzden çok şaka yaparlardı:joy: Teşekkür ederim bu arada :heart:

Ama ben onunda mücize anne oldugu kanaatindeyim hala :rofl:

Yeni olduk bizde şükür birşey olmadı bacaktan vurdular dizden

Sizede cok geccmiş olsun :rose:

Çok tşk ederim :melting_face: geçti buda şükür