12 aylik olduk kahvaltifa falan neler yediryorsunuz. Hergun yumrta veryorum sizce bir zarari olur mu birgun haslama yapiyorum birgun omlet seklinde diger gun avakado muz yumurta ile ezip karistrip veryorum farkli ne vereblr bska bsey yemz diye farkli bsylerde veremiyorum onlarida bazen cok guzel yiyor bazen dili ile itip cikartyor szlerde durum nedir
Ben de hergün yumurta veriyorum zararı olacağını düşünmüyorum aksine faydalı yemeleri. Dün patatesleri çok minik doğrayıp tereyağında pişirdim üzerine yumurta kırıp verdim bunu çok seviyor oğlum. bir de mısır unuyla tere yağını kavurup yumurta sarısı peynir ekleyip kuymak gibi yapınca da iyi yiyor.
Yumurta kasar peyniri beyaz tenike yiyo fistik ezme nutella bal domates salatalik.daha dogrusu kucuk kucuk koyuyorum onune kendi yiyo.patates de.ekmegi zaten yiyo
Bunlarin kucukler icin olan var biolojik.
Pirinc gevregi tahilli
Kuymak ben de yapiyorm severek yiyor yumasicik olyor ama patatesli dedgnizi hic yapmadim cig kalmiyor mu pisiyormu
Ben cam rendede rendeleyerek veriyorum salatlik domatesi kucuk kucuk dgradm zmn yda elne vernce genelde isrp atyor alsirmi zmnla acaba yoksa boyle rendeleyerek vernce bir sakincasi olrmu
Bunlar nedir ilk defa gordum farkli geldi
Pirinc gevregi.kendim de yiyorum hatta lezzetli dilim kasar uzerine
Benim kızım da biz ne yiyorsak onu yiyor. Yumurta peynir zeytin salatalık domates . Avokado varsa yiyor menemen kuymak yani kahvaltimizda ne varsa o gün yiyor. Bazen pankek krep yapiyorm onları da yiyor
İnce küçük küp halinde doğruyorum bi de kapak kapatınca yumuşuyor yumurtasını dökene kadar kapağı kapalı kalıyor öyle deneyebilirsin ![]()
Biz daha 9 ayligiz dis cikmadi bunlari vermiyor um yanlis mi yapiyorum bilemedim
Parmaklarıni basınca ezilen herşeyi verebilirsin. Benim kziim da bir yaşında daha yeni disi çıktı. Dişi yokkende damagiyla cigneyebilecegi herşeyi verdim rahat yiyordu.
Kirmizi ve yesil biberi kup kup dogra tavada az kızarsin usfune yumurta koy güzel oluyor
Pankek
Patates kızartması arada bir veriyorum biz yersek
Bazen çorba iciyor sabahlari
Melemen
Yumurtalı ekmek
Aklima bunlar geldi suan
Azilari bile cikti malesef arka arkaya cok Cekti ondan ama suan allah icin yemedigi yok zaten 4 aylik ken konsultasyon burosunu aradim basla dedi onda oldu biraz erken basladik.
Tamm denicem tesekkur ederim birde bisey sorabilirmyim bebeginiz tek uykumu yapyor ikimi
Tesekkur ederim
İki uyku yapıyor sabah 7 gibi uyanıyor genelde 10 da ilk uykusu bir saat kadar uyuyor diğer uykusu da 2 ile 3 arasında oluyor böyle bile çok uykusuz kalıyor yani üç uyku yapsam yeridir. tek uykuya nasıl geçeceğim bilmiyorum geceleri de aşırı uyanıyor
sizde durumlar nasıl
Saatlerimiz ayni bnde bu sekilde uyutyorum ama dedgnz gbi uykulari oluyor 1 bck saat uyutyorm bn braksam uyucak yani bende dusunuyorum nasil tek uykuya dusecegiz dye
Aynı şekilde bazen bilerek ses yapıyorum uyansın diye çünkü gece uyumuyor belki çok uyuyordur diye düşünüyorum sizin Gece uykuları nasıl peki
Suan duzenli uyanmiyor geceleri dis yada hastalk olmadgi surece cunki kisa zamanda bizim de oyleydi geceleri sık uyanmalari sbah erken kalkiyordu anlam verememistim kalktgi gibi hemende uyumuyordu 1.2 saat suryordu baya 12 aylk olunca duzeldi atak haftasmiydi bilmyorum arada tabi duzen bozuluyor gunu gunu tutmyorki bu bebeklerin bi duzene alsyosn geri bozlyo anlamyorum belki sizinde dis falan cikariyordur