Kızlar 16 subat doğumgünümüz var yalnız bir aksilik ki eşim 17 subatta kolonoskopi olacak ve 1 hafta önceden sadece corba ıcmesı gerekiyor bende oğlunun dogum gununde yemeden olmaz diyorum nasıl olacak bilemiyorum ertelesem haftasonuna ramazana denk gelıyor kotu oldu benım ıcın ![]()
Neden yemeden olmaz canım olur önemli olan Anda olmak . Bunun için moral bozmaya gerek yok . Geçmiş olsun bunarada. İnşallah temiz çıkar![]()
Eşimde aynı şeyi söylüyor da benım içim el vermiyor bakalım sonuçlar temiz gelsınde tek ıstegım bu ![]()
Doğum gününü bu haftasonu yapsanız nolacak ki
Daha erken yapabilirsiniz bende 16 gun onceden yapmıstım. İns sonuclar temiz cıkar gecmis olsun.
Bu hafta sonuna da yetişmiyor bakalım mecbur ramazana denk gelecek galıba
Çok teşekkürler ıyı dilekleriniz ıcın bır önceki ıyı cıkmamıştı ilac tedavisi gordu simdi tekrar kontrol
Bende kolonoskopi yaptırdım fakat bir gün önceden zaten ilaç içiyoruz ve onun sayesinde sabaha kadar bağırsaklar tamamen temizlenmiş oluyor, size ilaç vermediler mi? Bana hiç öyle dikkat edin diyen bile olmadı, bir gün öncesinden de yemeyi içmeyi kestim ilacı içtim sadece…
Evet bende de öyle olmuştu ama belki onun durumu farklıdır iyice tertemiz olması için perhiz vermiş olsbilir daha önce bir hastalık atlattıysa
Evet evet bende öyle düşündüm muhtemelen durumu farklıdır doktor öyle uygun gormustir şimdiden çok geçmiş olsun, ağrı sızı sonrasında hiç birşey olmuyor 15 dakika süren bir işlem zaten
Ben ksçmıştım yaptırmamıştım ![]()
endoskopiyi bayıltılamadan canlı canlı yaptırmıştım iki kere kendi isteğimle ama kolonoskopiyi bayıltılacağım halde istemedim çok korktum ![]()
Niye korktunnn ![]()
başlangıç kısmı evet biraz ürkütücü sayılır ama hissetmiyorsun birşey ve gerçekten 15 dakika sürmüştü sonrasında ayilmasi, giyinmesi daha uzun sürüyor ![]()
Valla normalde dişçi hariç bişeyden korkmazdım da bundan kaçtım
bide gereksiz buldum. Sırf kan demir eksikliğim geçmiyor diye kanser araştırması için istemişti. Sonra korkudan kanımı bir arttırdım bir daha düşmedi![]()
![]()
Aman Allah korusun ama işte nerden ne çıkacağı hiç belki olmuyor doktor ne yapsın
bende de karın ağrısı ishal gibi bir durum vardı, kolonoskopiye girdikten sonra bu şikayetim de azalmaya başladı, illa bi operasyonel birşey gecirmedikce duzelmeyenlerdeim şikayetim de zamanla tamamen bitti ![]()
Demek ki gazımsı bişey vardı ilaçla herşey boşalınca zaten bişey kalmadı geçti
aman kötü birşey olmasında gerisi önemli değil
Gazimsi miiiiiii Allah belanı ya utandım ![]()
gider misin şu posttan duygu hanım kutiyi engeller misiniz gaz diyor benim gibi bir hanımefendide gaz ne arar üstüme iyilik sağlık ![]()
![]()
Prensese bak ya ![]()
sezeryandan sonra doktor sana ilk gazı çıkardın mı diye sorduğunda naptın sen ![]()
Tövbe estağfurullah ![]()
![]()
birşey dicem ben gaz falan çıkaramadım hastanede taburcu olmak içinde çıkardım dedim
kabız olmuştum 2-3 hafta çektim, prenses olmasamda bir prenses annesiyim hiç golayyy doğmadı hiç ![]()
İşte o ilk gaz hayati önem taşıyormuş . İyi ki kötğ birşey olmadı . Kabızlıkta dikişlere zarar verebiliyor ya ondan öyle önemli sanırım. Bi daha yapma öyle şeyler sır saklama ![]()
![]()
İlaç verildi 2 ay oncesinde de olmuştu yapamadılar biraz kaçırmışsın bagırsaklar boşalmamış bu sefer cok dikkat etmesi gerekiyor