1 yaş doğum günümüz 😊

tümsüslemeleri eşim ve ben yaptık nasıl buldunuz :smiling_face_with_sunglasses:

Ne kadar özenle hazırlamışsınız her şeyi, elinize sağlık :heart_eyes:

Çok teşekkür ederiz belki fikir olur dıye paylaşmak istedim :blush:

Çok güzel olmuş, birkaç fikri kafama yazdım :relieved_face: ay sizde çok güzelsiniz :heart_eyes: iyi ki doğmuş nice mutlu seneleri olsun hayırlı uzun ömrü olsun sizle beraber büyüsün :purple_heart:

İpte fotoğrafları asılı ya onun linkini paylaşabilir misiniz

Maşallah bayıldım konseptinize ellerinize emeğinize sağlık herşey çok güzel olmuş :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Canım babası yaptı onları butün süslemeleri bilgisayardan

Cok tesekkur ederim

Çok teşekkürler :folded_hands:

Hatta tüm ikramlıklar da :face_with_hand_over_mouth:

Vayyyy yaaa çok iyiymiş :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: ne marifetli eşler var​:grin:

Her şey harika görünüyor elinize emeğinize sağlık. Sağlıkla huzurla sevdikleriyle büyüsün inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::folded_hands:t2:

Çok güzel olmuş herşey maşallah can sağlığıyla nice güzel seneleri olsun inşallah. Bütün konsept ve ailecek çok hoş olmuşsunuz :smiling_face:

O sırada duvara takılmak için 2 haftadır kocamı bekleyen ayna aklıma gelmiştir :joy:

Nice yaşları olsun inşallah çok güzel olmuş:smiling_face_with_three_hearts:

Sesli güldüm :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Bende artık gülüp geçiyorum. Özellikle matkabı vidaları kaldirmiyorum tam kocama bakacak şekilde durduruyorum ama hiiic umuru değil :joy: bu arada herşey çok güzel olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Enisteyi ayrıca takdir ve tebrik ediyorum. (hayır hayır hiç kiskanmadim :drooling_face:) Miniğin nice güzel yaşları olsun inşallah. Sağlıkla huzurla büyüsün :white_heart:

Amin canım benim hepimizin evlatları sağlıklı uzun omurlu olsun daha ne isteriz kı

Amin canım​:white_heart: yakın olsaydik senin kocanı benim kocaya sürterdik.. belki seninkinin huyu benimkine bulasirdi :joy:

Güzel yaşlar alsın inşallah iyiki doğmuş… emek olunca herşey güzel olmuş

İnsan fotoğrafa bakınca benimde orada olmam lazım diyor​:grinning_face:Nice sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu bir ömrü olsun inşallah :bouquet: