Çok teşekkür ederim
Kesinlikle fotoğrafçının işini kolaylaştırmak için düşünülmüş birşey ama 1 ay bile çocuklarda o kadar farkediyor ki, en basiti saçı uzuyor başka dişi çıkıyor vs ..Siz aile çekimi yaptıracaktiniz sanki aklımda öyle kalmış yaptırdınız mi? ![]()
Bu da benim Dünyam teyzesi ![]()
Maşallah harika fotoğraflar çıkmış, mutluymuş minik ![]()
![]()
kızınız da ne kadar güzel peri kızı gibi Maşallah suphanAllah.![]()
Çok teşekkür ederim sizinki de çok güzel görünüyor gerçekten, bebeğinize sağlıklı, mutlu, huzurlu güzel bir ömür diliyorum ![]()
Eğer yurumuyorsa biraz sorun olabiliyo ya çabuk sıkılıyorlar kızımın doğum günü dündü kutlayamadim babası yoktu ama öncesinden evde 3 konsept hazırladım kızıma evde çekimi yaptık daha rahat oldu bizim için ve kızım içinde çünkü çok huysuzdu özellikle uykusu ne olursa olsun almadiginda daha huysuz oluyorlar
Evet bu tarz şeyleri en huzurlu olduğu anlarda yapmakta fayda var, bende çekimden önce 2 saat uyumasını sağlamıştım, diğer türlü bizde mahfoluyoruz zevk almiyoruz
Aynen öyle doğum günü kutlu olsun miniğin sağlıklı Nice güzel yaşları olsun amin
Çok teşekkür ederim Çiğdem hanım, sizin bebeğinizin de doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara ![]()
Ayy çok şeker maşallah sağlıkla büyüsün inşallah ![]()
![]()
teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün inşallah ![]()
Tşk ederim Tülay hanım amin Allah razı olsun