Her uykuda 2saat falan uyuyo genelde
9,5 aydan sesleniyorum ortalama 3 saatte bir uykusu geliyor, yanına yatarsam 2saat yatmazsam yarım saat ile 1 saat arası uyuyup uyanıyor akşam da 8-9 arası gece uykusuna geçiş ve sabah 6-7 arası kalk borusu çalıyor tepemde
Gündüz bizde aynıyız, yanına yatarsam 2 saat yoksa Max yarım saat..Çok sıkıldım bu durumdan
Bazen ben de darlaniyorum valla tam bi iş yapayim çocuk uyurken diyorum bide köydeyim kayinvalidemlerde eşimin 2 tane de oğlu var 7 ve 9 yaşında onlar da evde bide kayınpeder bide alt katta kayinpederimin babası neye yeyişecegimi bilemiyorum kayınvalidem de çalışıyor ama sen yine de sıkılma o kadar özledim ki kendi evimde olmayı
Bol bol öpüp kokluyorum şikayet degil benimki ama iki büklüm yatmaktan belim çok ağrıyor artık vücudum kaldırmıyor, saçlarımdan tutarak uyuyor birde çekerek..Acaba bu durum ne zaman geçecek saç koklerim ağrıyor artık
Ayy kurban olurum Allah yardımcın olsun valla
Bzm kiinn uykusı sıfır ne gece ne gündüz o yüzden gelişimi de geri kalıyor emeklemiyoeda yürümüyor da on aylık
Neden uyumuyor ki hep mi böyleydi e huzursuz olur ya o zaman nasıl yapıyorsun senin için de çok zor lah yardımcın olsun
İlk aylar bu kadar zor değil di ama dişten midr nedir bilmiyorum ama üç dört aydr mahvoldum resmen özellikle son iki ay bilmiyorum ne haldeyim sabah saat beş altı gibi uyanır saat gündz on iki ye kadar uyanık ondn sonra uyur misal yarım saat kırk beş dk oldu sana saat 1 gitti akşam saat dokuza kadar yine uyanık ne yaparsam yapayım uyumuyo bunun yanında bide hiçbir şklde yemek de yemiyo her yediğini öğrüyo kusuyor neyse gece dokuz gibi uyuttum saat on bire kadar uyudu sonra bnm mesai başlıyo ağlayarak uyanıyo bağırıyo tekrar uykuya gecişi yarım saati buluyor bak gerçekten abartsz on dk da bir uyanıyo sabaha kadar saat sayıyorum ne kadar uyudu uyumadı direkt yarım saat üst üste uyumuş ya sevinçten göbek atarım gece aşırı zor geciyor maalesef aha şimdi de ne zaman geçecek ne zaman düzelecek bilmiyorum kilo veriyı zayıflıyor ne yemesi var ne uyuması büyümemesi de çok normal inan yaoabldğm tek şey her gece oturup ağlamak Allah affetsin bazen istemeden isyan bile ediyorum artık dayanamıyorum
Bak mesela uyuttum bebeği buraya girdm senin msjına cvp verdim yazıyı bitirene kadar uyandu yine çığlık çığlığa zor sakinleştrdm hâlâ ayağımda sallıyorum ağlaya ağlaya dua et lütfen cidden kaldıramıyorum artık bu kız niye bu kadar zor anlamıyorum
Allah yardımcın olsun valla keşke elimizden bişey gelse bu ara bütün bebeklerde var ama sanırım, ben geçecek diye düşünüyorum 2 diş çıktı şimdi sıcaktan darlaniyor sonra başka bişey bulur ama valla eskiler konuşuyor da şu kadar büyüttüm böyle yaptım diye artık akıl verene çocuğu veriyorum al bak diye
Amin Allah razı olsun
Cidden öyle dişi dursa başka bir şey çıkar ama şu ara en zoru bu bzmde dört tane çıktı da pertmzde çıktı yanında 32 yi tamamlayana kadar aman Allahım yardım etsn hepimizide
Ayy peşpeşe mi ciktilar ben zaman gecer diye düşünüyodum bizimkinin de mi gelecek de ondan mı bu huzursuzluk acaba
İlk dişi yedi aylıkken çıktı şimdi 10 aylık üç tanesi peş peşe çıktı arada iki hafta fln vardı ama çok zor geçiyor büyük ihtimalle szn ki de ondandr bzm de miniklerimznde Allah yardımcısı olsun
Dişten öyle bizimmide bir aydır üç diş patlattı uçları var boyları yok ondan öncede hastalık tam düzene giriyor disiydi atagiufi böyle gidecek heralde iki yaşa kadar dişler biter heralde yani genelde iki yaşta rahatlama oluyor diyorlar kimisi bir buçuk yas diyo 32 dış değil bebeklik donemi 20 tane çıkartacak lar bizimki 8 aylık 5 dışı çıktı beş aydan beri diş çıkarıyor
Dün ağrı kesici verdim gece daha rahat uyudu uzun zaman sonra belkide sizinki de ağrısı vardır arada veriyom ben ağrı kesici bugünde verdim mecbur ağlayıp Duruyo
Ayy bunu duyduğuma çok sevindim ben bilmiyordum 20 tane diş çıkarttıklarını 32 sanıyordum
Yok ağrı kesici vermedim de dişlerini kaşısın diye eline sürekli bişey veriyorum ama fayda etmiyor heralde
Szn ki de bu kadar uykusuz kalıyormu
4 saatmi yapyor gnduz uyksnu gece nasil peki