Dün 1 uyku yaptı bebeğşm bugğn 6 da uyandı mecbur 2 uyku yapıyor şuan sabah BİR buçuk akşam bir buçuk saat uyudu ama çok mu acaba . Gece uyanıp uyumuyor çom uyudugundan mı yürümeyi öğrendi ondan mı bozuk uykuları bilmiyorum. Siz kaö saat uyutuyorsunuz
Sizin bebeğiniz en son emekliyordu, yürümeyi öğrendi mi maşallah…Emekledikten ne kadar süre sonra yürümeye başladı acaba? Benim prensesim de emeklemeye başladı merak ettim.
9.ayda emeklemeye başladı 11. Ayda koltuklara tutunmaya vs başlamıştı 2 gündğr de kendisi pıtır pıtır geziyor evde çok güzel bişey Allah size de nasip etsin sağlıcakla . Bi anda cesaret geldi tutunmadan yürüdü şaşırdıkk
Darısı başımıza, biz yeni girdik 8. Aya yeni emeklemeye başladı Kafadan daha 2 ayımız var yürümesi için yani bakalım hayırlısı sağlıkla büyütün inşallah…
Oğlum 1 yaşına gireli 1 hafta falan oldu.En geç 7 de ayakta 11 e kadar sabah uykusunu yapıyor.Bazen 2 bazen 3 saat uyuyor.Öğle uykusunu da akşam 5 e kadar yaptırıyorum.Yine 2 saat uyuyor.Benimki çok uyuyor galiba
Masallah sizinki uyuyor uyandrmayi deneyin isterseniz 1yas bzmde iki uyku yaptryorum suan 10 ilk uyku bazen 1 saat uyuyor bazen 1 bck saat olyor bn gcrmemeye calsyorm ogeleden snra 2.bck gbi yatrmya clsyrm ozmn 1 bck saat uyms olyor bu seklde duzenlmye calstm toplam gundz uykusu 5 saatmi olmus olyor gece nasil uynyormu aksam kacda yatyor bu sekilde uyuynca
Belli olmaz belki daha erken yürür düşmeden sağlıcakla büyüsnünler de
Yurumeye basladimi senin ki masallah ya
Benim oglan iki kere uyur gunduz
12. De bi uyur 2 saat felan 4 5 gibi yine uyur 2 saat en az.
Uzama hormonu en cok uyuyunca salgilaniyo demisti konsultasyon burosundaki doktor.
Aaa yürüyor mu sizin ki çok iyi maşallah benim oğlan emeklemeye sevdi hiç yürümeye niyeti yok halbuki ilk adım arabası ile tek elle falan sürüyor ama cesaret edemiyor desteksiz kendi kendine yürümedi daha bizde yarın doğum günümüz ama biz hala 3 uykudayız gündüzleri. Totalde 3 saat yapıyor sabah 10 da 1 buçuk saat uyuyor öğlen 2 de tekrar uyumak istiyor yarım saat bide 5 buçukta yarım saat 45 dk uyuyor sonra 9 da gece uykusuna geciyoruz
Bi tek benim kızım heralde tek uyku yapıyor. Valla ben elendim kızım kazandı pes ettim tek uykuyla devam asla iki uyku yapamıyoruz tek uyku 2 saat okadar
20.00-21.00 arası uyumuş oluyor.Sağlam yemek yiyip doyduysa gece 3 gibi mırıldanmaya başlıyor.Biberonla destekleyip sabah kalkıyor.Bazen de gece 12 de biberon yapıp yine sabaha atıyor