1 yaş hareket

Kızlar oğlum çok hareketli durduğu yerde durmuyor yorulduğunu bilmiyor kendim ise 29 haftalık hamileyim İnanin çok zorlanıyorum benim gibi aynı durumu yaşayan anneler varmı bunun bir çözümü var mıdır :grin::laughing::sweat_smile::joy::rofl:siz neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz

Zorlandıgım yerde kayınvalideme bırakıyorum​:rofl:

Oğlum 13 aylık çok hareketli uyumadığı heran ayakta şuara elimden tutup dış kapıya götürüyor beni dışarı çıkalım diye. Misafirliğe gittiğimde rahat ediyorum ben özellikle çocuklu evlerde orda oyuna dalıp beni unutuyor :blush: yapacak pek bişey yok aslında biraz büyürlerse parkta falan enerji atarlar

Çocukken kanepelerde, yataklarda zıplayan erkek kuzenlerime falan deli olurdum o yaşta bile :grin: hiç olmadı sıkılınca duvara boks atarlardı tekme atarlardı. Anneannemin kıyafetlerini dolaptan indirip firlatirlardi, eski vitrinleri bilirsiniz ahşaptan ona tirmanirlar aşağı atlarlardi ranzamizdan falan…Cok dua etmisimdir kızım olsun diye…Evet…Şimdi benim de erkek bebeğim var…Fıkra bu kadar…:joy:

Çözüm de hareketi kısıtlamamak bence. Yöneltmek. Top oynasın bir odayı güvenli hale getirin parka gidemiyorsaniz her gün. Ya da ziplayabilecegi oyuncaklar zıpzıp top alin. Basketbol potası alın oyuncak var. Müzik açıp dans edin beraber. Ziplamak zıplamak ve yine zıplamak :joy: aşağı fazla ses gitmesin diye ayak altına bir kat daha battaniye serebilirsiniz. :heart: