1 yaş hava makinesi

Merhaba anneler oğlumda balgam öksürük var bir türlü anlatamadı hava makinesi var onu yapıyorum öksürük balgam söktürücü var ondan içiyorum Bir türlü geçmedi atlamadi nedeni ne olabilir evde doğal yöntemler verir misiniz

Yardımcı olucak kimse yokmu

Kuru dut balgama iyi geliyor 7 aylık kızım hasta olunca kaynatıp ılıkken vermiştim tabiki ilaçsız iyileşmedi ama en azından boğazlarını yumuşatmışdı üzüm pekmezi de aynı şekilde iyi gelmişdi öksürüğüne

Teşekkür ederim sağolun​:smiling_face:

Ne demek birde bol bol hava verin oturur pozisyonda olmasıda çok önemli hava verirken umarım tez vakitte iyileşirsin rabbim acik şifalar versin

Havayı sürekli veriyorum gündüz akşam ama tek sıkıntı oğlum uyanıkken kesinlikle durmuyor istemiyor ve böylelikle ilaç boşuna gidiyor bende uyuduğu zaman yapıyorum ne kadar oluyor olmuyor bilmiyorum artık

İlaco vrdikten sonra bebeği yüz üstü yatırıp kafasını tutum sırtına pat pat yap elin kubbe şeklinde olsun bu balgamı çıkarmasına yardımcı olur ama 2 dk yapıp bırakma ve ne çok yavas ne çok az vurma ortası olsun ve elin kubbe şeklindr balgamını çıkarmasına yardımcı olursun kendiai çıkaramıyosa bide göğüs balsamı kullanabilirsin bizdeki vıcks gibi ama bu balsamlar çocuklar içşn bol bol burnumu yıka hastalığı çabuk geçer