Bugün 1 yaş aşısı vardı kızımn 9400 biraz kilosu düşük dedi doktor ben kusmasından dolayı düşünüyorum ama üzüldüm sizlerin ki ne durumda kilo alması için neler vereblrm
Benim kızım da 1 yaş asisinda 9600 dü kilosu ama normal demişlerdi. Bilemedim. İnternette de bir yaş için ortalama 9 buçuk falan diyor.
Doğum kilosu ne kadar dı
Bence gayet iyi kilosu ortalama o kiloda olması gerekiyor doktor neden öyle dedi ki kiloya fazla takmamanı öneririm benim kızım 2 yaşında 7 buçuk kiloydu büyüdü çok doktora götürdüm ama kilo almadı şu an 10 yaşında hala zayıf yemesi iyi değerleri de iyi ama almıyor yapacak birşey yok artık kendiliğinden almasını bekliyorum artık
Doğum kilosu 3200 kg 1 yaşında 11.300 gram ama her bebeğin büyüme persentili farklı kıyas yapmanz doğru değil baştan beri böyle ilerliyorsa sizin normalnz bu oluyor kilo zaten iyi bişey değil üzülmeyin genetik faktörlere de bağlı
9 aylıkken 8 kiloydu 1 yaşında en fazla 9 kilo civarı olur benimkide büyük ihtimal çünkü ek gıdayı çok az yiyo sutumde sürekli emdiği için günü anca kurtariyo
22 aylik 13.5 kilo boy 84 idi yeni yakin tartmadim bakalim randevumuze daha var.cok takilma saglikla kilo alsin.dusuk felanda degil.
3300 dü doğum kilosu. Bir yaşa kadar 3 katına çıkması lazımmis.