1 yaş kızıma inek sütü verebilir miyim?

Çok geçmiş olsun göbek enfeksiyonumu acaba bizimde başımızdan gecmistide

Teşekkürler Allah razı olsun Şuan 41 günlük oldu halada iyileşmemiş bu şekilde çocuk cerrahisi yakması lazım bir kere götürdüm yaktı iyileşene kadar sürekli yakılması lazım dedi köyde yaşıyorum 15 aylık kızım var merkezle aramızda 2 saat var nasıl olacak bilmiyorum

Tekrar çok çok geçmiş olsun bizde 2ay çektik 2kerede biz yaktirdik eve geldik yine aynı çok gazlı olduğu için ikindigindan kaniyordu ama kanayan yer kabuk baglayinca o kabuğu ben alıyordum ertesi gün yine kanıyordu tekrar kabuklaniyidu ben yine o kabuğu aliyodum çünkü doktorda öyle yaptı kabuğu tutup çekiyordu kapanana kadarda ben öyle yaptım ve kapandı çok şükür bizde kasabada olduğumuz için gidemedik sürekli gazlı olduğu için de malesef her ikinmasinda kanıyordu sizinkinindde kapanmasına az kalmiş aşiri kanamadigi sürece korkma bence

1 Beğeni

Yok çok şükür kanama yok ama sarı akıntı var ben korkarım dokunmaya yıkarken bile çok narin bir şekilde davranıyorum kıyamıyorum çok şükür sizinkide geçmiş inşallah başka bir şey yaşamazsınız

1 Beğeni

Evet saolun Allah razı olsun ..anladım kesinlikle su degdirmeyin yıkarken göbeğini bantlayin

1 Beğeni