Selam güzel anneler , kızım 14 aylık farklı oyuncaklarla oynamak istiyor fakat çok oyuncak alıp da ilgisini azaltsın istemiyorum.Bu yaş aralığında önerebileceginiz oyun kurmasını da sağlayacak hangi oyuncakları önerirsiniz?
Bende öneri istiyorum 1 yaş hem eğitici hem eğlenceli oyuncak önerisi![]()
Biz balık tutma oyununu oynuyoruz keyifle tutuyor hem motor hem dikkat toplama yararlı buluyorum halkaları dizme onuda seviyor arabalarla karşılıklı oynuyoruz bide dönen kuleden top atma sıralı şekilde oynuyoruz şimdilik
Bende bakmıştım bu oyuncaklara 15 gün kaldı yaşımıza girmemize artık yeni yeni oyuncak almaya başlamak istiyorum şimdi oyuncakları genelde 3ve 12 ay arasında oynayacağı şeylerdi sıkılmıştır belki![]()
Fikir olsun o zaman ![]()
Bide buz dolabı üzerine magnetler var hayvan figürleri onlarida seviyorlar tavsiye
Onlara baktımdq baktıklarımda +3 yaş yazıyordu ya ama aslında oynayabilirler yani sorun olacağını düşünmüyorum
Aynen büyük olanlari var uygun onlar
Ben 11 aylikta almistim o magnetlerden arada parçalarını dolaba yapıştırmaya çalışıyor. Dikkat çekici olabilir .
Fisherprisce egitici kopek ve kitapları var biraz maliyetli ama dikkat çekici.
Ya evet onlar baya maliyetli ama letgodan bakıyorum uygun ama güvenemedim dolandırıcıdır belki diye![]()
Bende alayım o zaman hep peşimde şimdi ben nereye kızım oraya genelde mutfakta dururken yanımda oluyor hemde ilgisini çeker
Bizimkiler yerde geziyor uyanınca amiyor oynamaya calisyor. Genelde elinde geziyor.
ama ilerde de lazım olacak şimdiden alman daha mantikli. .
Merhaba benim oğlumda 16 aylık magly ve şu tarz iç içe geçirme şeyleri ilgisi oldugunu fark ettim bunları da almayı düşünüyorum baya oyalanmaya başladı evdeki ile . Sizde gözlemleyip ilgisini çekiyorsa buntarz şeyler alabilirsiniz ![]()
Kare kup oluyorda icine sekilleri atiyor ya ben ondan aldim kare yuvarlak ucgen oluyor