Kızlar oğlum 1 yaşında söylemesi ayıp dün akşam mercimek köftesi yaptım oğluma da yedirdim gecesine sabaha ettik gaz oldu erelde uyumadı herneyse bugün de gaz yapcak herhangi bir şey yedirmedim ama gündüz de aynı şekilde uyuturken sallarken uyumak istemedi hadi dün gece gaz oldu diyelim uyumadı bugün niye aynı şekilde aynı hareketleri yaptı anlamış değilim anlamıyorum hayır sallıyorum uyuyor uykudan uyanıp kalkmak istiyor
sizce niye böyle yapıyor başına gelen benimle aynı sorunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun anlatsın şimdi gece uykusuna yatınca tekrar aynı şeyleri yasicaz die üzülüyorum morelim bozuluyor çünkü önceden uyuyodu hiç bir sıkıntı yok tü Allah’a şükür nedense dünden beri uyumada zorluk çekiyoruz lütfen yardımcı olur musunuz
Benimki 9 buçuk aylık hala gece uyanıp 1 2 saat uyutamadıhım geceler oluyor neyi doğru neyş yanlış yapıyorum artık bilmiyorum . Artık ben diş veya yeni şeyler öğrendidige düşünüyorum ya gaz değildir bence sizinde
Anlıyorum canımda gaz değilse ne peki neden böyle yapıyor ki diş falan dicem dişlerimizi düzdük Allah’a şükür masallah
Gün içinde biraz takip edin aklı bişeyde mi kaldı yorulmadı mı aç mı vs vs ben artık twk tek gözlemliyorum hala çözemedim duş ve dışarda yroulunca güzel uyuyor uyanımıyor mesela
Benim oğlan o kadar hareketli ki canım durduğu yerde durmuyor ona bakınca ben yoruluyorum
Takip edip bizede bilgi verin tekrarlayacak mı bakalım . Benimki bi kaö gündür uyumamazlık yapmıyor neyi doğru yapıyorum valla bende analmadım umarım olmaz ciddi zor oluyo uykuya döndürmek. Gece emiyor mu peki sizinki
Bence sebebi diş
Ay zor olmaz mı gündüzüne sersem gibi oluyorum Emmiyor canım bıraktırdım hamileyim
Sanmıyorum hepsi çıktı
Allah’ım sinirden ağlıcam yine aynı muamele ayağıma alıyorum sallıyorum kalkmak istiyor ağlıyor niye böyle yapıyor dünden beri yaa sebebi anlamıyorum bilmiyorum
Aa çok erken olmuş
Benşmkide ıyumadk 1 buçuk saat bugğn yine
Kaçta uyuyor normlade
12 veya 12 30 gibi uyuyorduk