1 yaş üzeri bebekler

Kızlar bebeklerinze öğlen uykusu yaptırmadan önce neler yediriyorsunuz. Yemekmi yedirirsinz yoksa çorba meyve falan yedrıpmi yatryorsnz

8.30 gibi uyanır kahvaltı 9.30 gibi yapar 1 gibide öğlen uykusu yapar öncesi genelde meyve yer uyaninca çorba akşama doğru yoğurt memede emiyor hala 19 aylik

Bende bu sekilde yapıyorum kahvltı sonrası mama içiyor sonrada meyve yerse yiyor uyku yapıyor

Biz 16 aylığız halen 2 uyku yapıyoruz sabah kahvaltı başka birşey vermiyorum ilk uykusundan uyanınca yediriyorum yemeğini sonra 2. Uykusuna geçmeden önce bu meyve veriyorum uyanınca akşam yemeği sonra yatmadan önce gene meyve ara verip biraz mama verip öyle uyuyor

Benim kızım da 17 aylık sabah 8 buçuk gibi uyanıyor kahvaltıyla pek arası yok zorla yedirebiliyorsam yer. Öğle uykusuna da en geç 1 veya 1 buçuk gibi geçiyor uyumadan önce meyve falan yediriyorum kalkınca çorbası hazır oluyor veya yemekte ne varsa. Şuan ramazandan dolayı her öğle çorbası hazır oluyor. Ondan sonra da yatırmıyorum daha bide gece 9 veya 9 buçuk gibi uyutuyorum emmiyor mama da yemiyor o aralarda yine çorba varsa çorba veya hazırda ne yemek varsa ondan yer

3 öğün yiyen bebişlere hastayım maşallah. Benimki sanırım yediğinde akşam ve sabahı güzel yediği için öğlen yemiyor .çorba pek sevmez . 2 öğün de yemek vermek istemiyorum kilosu da çok şüküt iyi diye ben 2 öğün veriyorum 19 aylık . Dişten dolayı sürekli emiyor zaten ondan da yemiyor olabilir öğlen

Bende bu şekilde ilerlyorm mama alyor bizimki teşkkür edyorm cevabnz için

Kahvaltıdan snra seni emiyorsa normaldir cnm sütünde yetyorsa daha snrasnda meybe faşn yeyip yatyormu nasl

16 aylik olmak uzereyiz ogle uyksundan once mama iciriyorum sabah zaten kahvalti yapmiş oluyo kalkinca corba yogurt ara ogun meyve veriyorum bende

Ne kadar mama içmiş olyor uyku öncesi

Kajvaltıdan önce de emiyor kahvaltınsomrası da diştendir diye umut ediyorum . İnşalah kendiliğinden azalır emmesi . Rahat uyusun diye 2-3 kaşık yoğurt falan veriyorum uykudan önce meyve de oek yemiyor şuara

180 yada 200 ml iciyo

Meyveyi ne şekilde veriyorsunuz rendeleyince yemiyor direk dilim versem ısırıp atıyor bitek mandalina portakal sömürüyor resmen posasini atıyor onum hariicnde elma armut muz yok

Benimki 9.5 10 gibi kalkıyor (hafta içi 7.5 8 gibi) yarım saat sonra kahvaltı yapiyo bazen yemiyo kalktıktan en geç 3 saat sonra uyur 12.5 gibi yanına yatarsam 2 saat yoksa yarım saate uyanır bazen yoğurt bazen menemen vs veriyorum yine 3 saat geçince uyuyor tabi her uyku öncesi emiyor(( 2 saat uyuduğunu baz alarak ))5.5 gibi falan tekrar uyuyor yiye yarım saat 2 saat arası uyanınca akşam yemekte ne varsa biraz biraz yiyo gece uykusuna 22.30 gibi yatıyor bazen saat başı uyanıp emip yatıyor bazende uyanıp gece 3 e kadar bekliyor sabaha kadarda yine 2 saatte bir falan uyanıyor

Bebım bebeğim de 1 yaş oldu bugun oglen uykusundan once inek sütü verdım İlk defa su katmadan orjınal köy sütü alıyoruz tanıdıgımızdan yogurt yapmak ıcın kaynatmıştım sevdi sanırım 200 ml ıctı ve suan 2 saattir uyuyor :blush:

13 aylik bebegim saat 7 de uyanır sabah uyandigi gibi süt iciyor.saat 10:30 gibi kahvalti yiyor kahvaltidan sonra uyanınca ohlen yemegi haslama veya o an sebze yemegi ne yaparsam onu yer sonra meyve ve 2. Uykusuna uyur daha sonra uyanınca corba varsa icer ve ya meyvelu yogurtyaparim onu yer

Aksamba 9 gibi uyur

Meyve normal şekilde yiyor muzu vazen dilmlerim yda elne veririm mandilanayı soyup eline veriyorum yiyor sadce elmayı armutu küçük dilimler seklnde doğeyp yedryorum yaban mersnini flan çok sever yer

Su ile karıştırıp vermednzmi acaba ağiır gelir ilk defa vermssnz ya o yzden sordm

Uykudan uyannca hemen yemk yedryormsnz

İlk vermem degıl İlk verdıgımde az miktarda su ekledım