1 yaş yumurtayı yediremiyorum

1 yaşındaki oğluma yumurtayı hiçbişekilde yediremiyorum pankekte sadece yiyor oda bilmediği için sahanda haşlanmış yemiyor acaba ilk ekgıdaya başladığım hergün yiyordu şimdi tiksinmiş olabilir mi

Peynirli yumurta yap tavada yedir sewer belki

Patatesi haşla ez icine 1 yumurta kır çırp tavada alt üst pişir. Lezzetli oluyor sever mutlaka. Yumurta sarısını ezip labne ile karıştırıp vermeyi denedin mi icine avokado da ekleyebilirsin

İnşallah yer deneceğim teşekkür ederim

ilk zaman avakodoyla veriyordum şimdi hiç denemedim labne peynirle denedim sevmiyor teşekkür ederim hepsini tek tek yapacağım inşallah sever

İnşallah :folded_hands:

Benimki de yemiyo ama ben de geçen patatesi buharda pişirdim içine yumurta kaşar peynir altını üstüne tost makinesinde pişirdim bayıla bayıla yedi.

Bi de pizza yapıyorum şu lor peynirle yumurtadan taban yapıp

Teşekkür ederim yapacağım inşallah

Benim bebeğim 9.5 aylık 6 aylık başladık biz ek gıdaya 1 kere yedi sonra tadını aldığı an öğürmeye başladı ne sarısı ne beyazı. Tek yedirebildigim yer terbiyeli yemeklere koyunca anlamıyordu ama şimdi bişey farkettim karışım hazirlarsam yani avakado labne ceviz haşlanmış yumurta şeklinde iyice karıştırıp içine meyveli kefir koyunca ( :face_vomiting: ) tadını almıyor çok güzel yiyor bende yesin diye haftada 3 kere falan yapıyorum mecbur yesin yeterki diye

Aynen öyle bende bugün bi tarif yaptım bus arkadaşımın dediğini yaptım bayıla bayıla yedi tekrar teşekkür ediyorum arkadaşıma

Ohh afiyet olsun bebeğine :smiling_face_with_three_hearts: Begenmesine sevindim :blush: İçine biraz kaşar peynirde rendeleyebilirsin öyle de çok güzel oluyor.

Teşekkür ederim tekrardan