Doktor yemek olarak artık kendi aofranızdan ver demişti ama şu peynir türleri kafama takılıd . Sabah peynirli yumurta yapıyorum normal bizim peynirimizden . Tel peynir denettim baya sevdi . Zeytin kendi zeytinimizden verdim tuzsuz vermiyorum artık . Siz nasıl ilerliyorsunuz ?![]()
![]()
11 aylığız ve hiç bebek gibi beslenmeyi kabul etmedi.. sürekli bizim yemeklerimize dadandı. Püre mama tarzı hicbirsey yemedi. Biz uzun zamandır aynı sofrada aynı şeyleri yiyoruz. Pwyniride hep kendi peynirimizden verdim. İlk zamanlar özel oeynir yapıyordum tukuruyordu aşırı zorlamadim
Canim ne yersen onu ver ben hep verdim ayirt etmedim ama simdi peynir yemiyor o ayri
agzinin tadina gore bulamadik peynir ilk başlarda ayirt etmeden yiyordu hep sanırım büyüdükçe damak tatlari değişiyor
Sizin bebeginiz süt alerjili değil miydi peynir yememesi gerekiyor normalde..
Ben sadece lor peyniri veriyorum onuda kendim yapıyorum. Bir yasına kadar tuzlu peynir (beyaz peynir, kaşar vs) vermeyi dusunmuyorum böbrekler için zararlı oldugu için drlar önermiyor.
1 yasa kadar tuz seker onermiyolar blsofrada biz ne uersek bakiyo bizimkide kndimize pisirdigikie tuz atmiyorm onunkini aliyorm oyle baharat tuz atiyorum peyniride labne weriyorum beyaz peynir weriyorum yiyor ayri peynir wermiyorum
Labnenin laktossuzu war ondan al