10 aylık bebeğim başını sallıyor kötü birşey mi

10 aylık bebeğim iki gündür başını sallıyor arada aynaya bakıp arada guluyo başını salliyo müzik duyunca başını salliyo elleriylede oynuyor normal mi kötü dusunmelimiyim

Sadece muzik calincami salliyo? Eger oyleyse o normal

Can müzik duyunca yada bn söyleyince bugün itibariyle başladı başını sallamaya .birde bugün yatak odasındaki dolabın aynasına tutundu adım atarken arada bakiyo gülümseyip başını salladı yani bnmlede zaten iletişim halindeydi . Arada öyle sık sık degiil ama başı sallamaya başladı

Oyun yapiyo gibi canim kotu dusunme takipde kal. Zaten baska turlu olsa durduk yere sallar sana bakmaz sadece onu yapar ama senin anlattigin oyun yapiyo gibi

Yok bakiyo bana göz teması falan tepki veriyo bana bugün öyle olunca şaşırdım hani çok öyle TV izleyen biri değilim.insan endiseleniyo bakcam takipte kalcam oyun kuruyo gibi müzik az önce açtım yine açıkça biraz kafayı salladı durdu sonra sallamadı emeklerken ayağa kalkincada öyle çok sallama falan yok. Bı tek işte aynada kendine baktı bugün itibariyle başladı hafiften başını sallamaya

Korkma canim goz kontagida kuruyomus dedigim gibi takipde kal sen

Çok notmal benim kızımda tam 10 aylıkken başladı 11 aylık hala yapıyor oyun yapıyorlar :grinning_face_with_smiling_eyes: adıyla seslendiginizde bakıyorsa sorun yoktur

Ya bnde korktum hani öyle yapınca normalde yapmiyo öyle bı anda sabah uyanır uyanmaz böyle birşeyle karşılaştık korktum tşk ederim kizlar

Korkma canım aynada kendini görünce oyun yapıyorlar müzik duyunca da tepki vermesi güzel birsey

Amin Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin tşk ederim hepinize birazda olsa İçim rahatladi

1 Beğeni

Benim 8ay14 günlük bebeğim de aynaya bakınca gülüyor hatta bilerek aynanın karşısına geçip oyun yapıyorum şaşkın kızgın yüz ifadeleri falan gecenlerede de 1 kere salladı başını uykusu geldiği için yaptığını düşünmüştüm bebeklere 1 gecede güncelleme gelebiliyor oğlum sadece bir tarafına donebiliyordu tam dönmeyi bilmiyordu bir sabah birden komple sirt üstünden yüzüstü döndü şok olmuştum eşimin gece telefon kendini güncelliyor oda guncellemesin diye internetini kapatiyor oğlum yenibisey yaptığında da gece oğlanın internetini kapatmamisin diyor :sweat_smile::sweat_smile: sende korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz

Amin gün içinde bugün bütün gün kontrol ettim müzik açınca sesli oyuncak duyunca yapiyo sabah bı anda bu güncelleme olunca şaşırdık korktuk biraz amannenolur ne olmaz diye kontrol altında olcak bklim Allah’ım bize güzellikler nasip etsin cumlemize amin Allah bağışlasın kizlar evlatlarımızı

1 Beğeni

İnanmiycaksin ama aksam yemeginden sonra ailecek oturuyoduk kizim kendi kendine mirildanirken kafasini salladi ilk defa 10.bucuk aylik bikere yapti yani kendince sarki soylerken :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Hadi ya bizden bir hafta ondesiniz desene sendede başladı demekki gelişim basamağı desene :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile:

1 Beğeni

Amiiinn hayırlı ömürleri olsun

Aynen canim şok oldum oyle yapinca :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Cok normal

Güncellemeler devam ediyo anlaşılan bakalım daha bizi neler bekliyo canları hep sağolsun. İnan bnde sasirmistim ne oluyo bnm kıza diye seninkide yapiyosa güncelleme gelmiş demekki

1 Beğeni

bizimki genelde hayır anlamında istemediği bişey olduğunda sallıyor başını bazend oyun oynarken dans eder gibi 9 ay 25 gunluk

Korkmayin normal mutluyken oyun yapiyorlar benim 7 aylik bbegimde oyle