10 aylık bebek aktiviteleriniz neler?

Havuz topları ve kule yıkma oyunu ile oyalanıyorduk bazen araba sürerken izliyor falan ama zaten oyuncaklarla pek işleri yok . Evi her gün toparlamaktan bebeğe de çok fırsatım kalmıyor ama kaldığında canı sıkılmasın eğlensin istiyorum. Siz nasıl vakit geçiriyorsunuz?

1 Like

Benmki de 10 aylik evi toparlamiyorum yemek bile zar zor bazen yaoamiyorum bilr surekli oynuyoruz. Oyun kuruyorum oyuncaklarla oynuyorum oda bana esik ediyor surekli ellerinden tutup yurutuyorum uyuyunca bel agrisindan kivraniyorum. Gercekten kendi basina oynamasina hasretim

1 Like

Kendi başına durmuyorlar ki zaten hiç bugğn inanılmaz zordu hala kucağıma gelmek istedi dişten mi neden bilmiyorum. Bende sor topluyorum artık evi yemeği yaparken de eşim evde yoksa her türlü mızmız hıysuz şekilde mecbur yapıyorum

1 Like

Evet birde bizde hala dis bile yok bi tane bile cikmadi :frowning:

Bizde de iki tame var sadece çıkarken baya zorladı onlarda ya

1 Like

Yaw ben kucukken milletin bebeleriyle saatlerce oynar hic sıkılmazdım ozaman buyukler bebeleriyle nasi oynayamaz diye hayret ederdim hakkaten buyudukce hayalgucu de sıfırlanıyomus oyun kuramıyorum yahu​:rofl: bana oyun kurmayı öğretirmisin​:sweat_smile::sweat_smile:

2 Likes

Ayy gerçekten cok zor. Bizde 10 ayligiz surekli emeklemek yerde oynamak istiyor. Tek bırakılmıyor. Direk bi yerlere tutunup kalkma çabası gösteriyor. Ev toplamak bo kenara yemek zor oluyor valla. Hangi odaya gidersem mama sandalyesinde onu da taşıyorum. O odada maksimum 5 10 dk gecirebiliyorum. Oyalansin diye 3 5 bir sey veriyorum eline. Ama genel olarak zor geçiyor gerçekten

2 Likes

Bizimde aynı inanılmaz harketlendi heryere tutup kalkamya çalışıhor ve zararlı yerlere özellikle önüne ne koysam asla oyalanmıyor akşam bide onları toplamaya uğraşıyorum :astonished_face:

Cocuklu karı boklu karı diye bosa dememisler​:rofl::rofl:

1 Like

Bizde ayni durumdayiz hc oturmak istemiyoru surekli elmden tutun yuruyum derdinde tv kablsuna takms durumda surekli oynmk istyor goturmezsek agliyor illa bakcak yani pek otrp oynma derdinde degil sadce ust uste kule dizme oynuyor biraz halkalari diziyor arba suruyor braz bu kdar hep kisa olyor oynmasi

1 Like