10 aylık bebekler gece kaç defa uyanıyor!

Kızlar 10 aylık bebeği olan anneler bebekleriniz gece kaçta uykuya geçiyor ve kaç kere uyanıyor benim oğlum en az 3 /4 defa uyanıyor bu normal mi anlamıyorum

Oda ısısını düşürebildiğiniz kadar düşürün belki ondan uyanıyordur bebişiniz. Benim kızım şu an 18 aylık ama o dönemlerde ev sıcaklığı onu rahatsız ederdi ondan uyanırdı

Diş sancısı olduğu için şu aralar sızlıyor sürekli bizde 11 aylık olduk yeni… Normalde uyanır geceleri 2-3 kez

Yaz gelince mi başladı? Susadığı için olabilir. İlk uyanmasına su içir uyut tekrar uyanırsa acıkmıştır ama genelde susuyolar. Benimki yaz gireli çok uyanmaya başladı su içirincw sabaha kadar uyuyor ilk uyanmadan sonra

Normal de olabilir ihtiyaç içinde uyanıyor olabilir doktorlar gece açlık için uyanmaz diyorlar ama benim kızım gece uyanırdı mamasını içip tekrar uyurdu acıkdığı için uyanıyordu. Farklı bir sorunu olmazsa diş hastalık v.s bir kez beslenirsi gece ama sizin Belki ortam sıcaklığı yada size alışmışsa temas etmek içinde uyanabilir. Tekrar uykuya dalmasında sorun yaşıyormusunuz diş çıkarıyor olabilir mi o dönemler de diş uykuyu çok etkiliyor

Tekrar uykuya dalması 2 saat yani çok zor dalıyor

hep böyleydi aslında ama ben uyanıkca su veriyorum. Artık gece beslemeyi bıraktım doktor gece 12 den sabah 6 kadar vermemem gerektiğini söyledi bende açlık ya da susuzluk değil nedr çözemedim

Ben bunu hep yaşıyordum zaten sık uyanmalarını artık diş mi anlamıyorum

O zmn arkadaşların dediği olabilir. Bazen uyanır sadece yanına uzanırım uyur. Kokunuzu da arıyor olabilir.

Kilo alımı iyi mi peki? Ben de herkese bunu yazıyorum ama beni kızım o aylara kadar doğru düzgün mama içmezdi, ama doymadığı için de sürekli emmek için uyanırdı. Bir gece 10-11 kere uyandığını biliyorum tam o aylarda. 13 aylık olana kadar mamahı zar zor içirdim sonra birden içmeye başladı ve gece uykuları da düzeldi. Eğer gece beslenmesini kestikten sonra uyanma sıklığı arttıysa ondan da olabilir diye söylemek istedim. Sıcaklık, diş ağrısı, gaz ağrısı gibi başka bir sıkıntısı olmadığından eminseniz.

Her bebek aynı değil diye düşünüyorum, benim kızım doğduğundan beri sık beslenmek istiyordu ve az miktarda içiyordu.

Umarım dönemsel bişeydir. Gece uyanmak çok kötü dinlenemiyor insan ya

Bence ihtiyaç için uyanmıyor olabilir. Çünkü acıksa ihtiyacını giderindce tekrar dalar yani okadar uzun sürmez gündüz uykusu nasıl acaba gündüz çok uyuyan bir bebekse o da gece uykusunu etkiler birde beşikde mi yatıyor belki temas ediyor etmek istediği için uzunca geç uyuyor. Kızım bizle birlikde yatıyor ben gece geç gidiyorum yatağa köşede yatan çocuk yanıma gelmek için babasının üstünden atlıyor uykusunda kokuma gelmek için belki o yüzden de olur

Kilo alımı gayet iyi sorun yok sıcaklık diyeceğim ama doğduğundan beridir bu şekildeyiz vallahi ben hala çözemedim

2 uyku yapıyor toplamda en fazla 3 saat uyuyor . Doğdupumdan beri ben onu hep beşiğinde uyuttum yanımda uyutmaya cesaret edemedim zaten yanımda da bir sağa bir sola döner uyumaz . Yani kısacası hersey normal ama sorun ne bilmiyorum

:slight_smile: benim kızım en az yirmi kere uyanıyor şanslısın:) doğduğundan beri uyumayı sevmeyen bir bebek sürekli hasta mı diye Dr a götürdüm ama hiç bir şeyi yokmuş yani çok normal bence 3 4 bana dua edin öyle olsun :slight_smile:

Valla Allah yardımcımız olsun ne diyeyim çok zor

O aylarda benim bebeğim neredeyse saat başı uyanıyordu, o kadar zordu ki 3-4 kere uyanda şükredecektim. Muhtemelen diş sancısıydı. Dişleri geç çıkmaya başlayınca hepsi birden zorluyordu. Doktora sorduğumda demişti ki dışarıdan görünmese bile damağın içinde sürekli bir kemik hakareti var sancı yapar.

Diş olabilir evet ama bizdeki gaz ve kabızlık sorunu bence