10 dk bir uyanma aglama

Kızlar bebegım 42 günlük 10 dakıkada bir uyanıyo gecede aynı gündüzde nedenı ne olabılır yasayan varmı gazını guzel yapıyo baya baya gaz cıkarıyo kakasınıda guzel yapıyo dün bıraz ishal gibiydi atesı 37 lerde bu ateste normalmi götürmelimiyim doktora​:sob:

Gaz problemi yoksa acliktan olabilir mi?

Bu aralar salgin var ona dikkat et birde atak haftasi 5. Hafta atagi geçiriyor olanilr

Karnı doymuyor olablir sütünü sağ nekadar çıkıyoe bak. Netten 42 günlük bebek kaç ml süt içer die yaz sütün ondan az çıkıyorsa doymuyodur.

Kolık zatende ama uyyodu kolıkkende

Mama verıyorum sütümle cok beslenmıyo laktoz alerjısı var bırde sütüm cok az 8 gün öncede sünnet oldu ama iyileşmeye cok yakın suan

Allah korusun aman evet covıd tekrar cıkmıs dıyolar

Kaç ml veriyosun canım mamayı biraz yükseltte dene

120 verıyorum canım suan ztn uc dort gun oldu 120 cc ye gecelı

1 Beğeni

1-2 gun boyle devam edip normale donerse belki atak haftasindan kaynaklidir

Oğlumun vücut ısısı 35.5 36 arası oluyor bebeğini normal zamanda ölçtünmü belki hafif ateşi olabilir. Bebeğin laktoza alerjisi varmış sende yediklerine dikkat ediyormusun

O hafta 1-2 günmü devam edıyo yani

Beni emmiyo mamayla beslenıyo cogunlukla gögüs ucum gömüktü dogdugunda tutamadı 36 haftalık dogdu bıberona alıstı smdıde tutmak ıstemıyo makına aldm sagıp verıyodum ılk baslarda guzelde sütüm vardı sonra stresten sütüm azaldı lohusalıgımı tek basıma gecırdm halada yalnızım esım calısıyo mecbur kaynanagıl dıbımde oturuyo görümceyle hiç oralı olmadılar hoş kaynanam gelsede bebekten önce uyyoda neyse sımdı fırsatım yok sagamıyorm

Evet, hafta dense de birkac gun suruyor genelde.

Bugunde aynıydık sabah saat yedıden beri on dk uyudu ve bagırarak aglayark uyandı cok korkuyorm o bagırdıgı zaman elım ayagıma dolanıyo bende aglıyorm cok kötü bişey anlamıyorm sebebını gaz dıyolar ama bılmıyorum bıde inliyo gbı sesler cıkarıyo uyku arasında normalmı bılmıyorm

Gazdir o zaman, 6 haftalik su an gaz probleminin en yogun oldugu zamanlar. Biz de ayniydik, simdi 3 aylik oldu cok sukur baya azaldi. Biraz sabirli olmak gerekiyor maalesef. Kucaklayip sakinlestirmek disinda yapabileceginiz cok bir sey olmuyor; ama gecici bi dönem sonucta kendinizi uzmeyin.

Gazdan dolayı öyle ağlıyor ben hemen kundak yapıp salliyorum sakinleyip uyuyor çok kötü gunlerdii şimdi üç aylık olduk azaldı biraz ama yine bağırarak uyanıyor hemen kundaklayip salliyorum uykuya daliyo uyandigin da sakın lemis oluyor

Insallah gecer allah yardımcımız olsun

Kundaktan nefret edıyo hıc kundaklamadm ben

Bence bişeyi yoktur benim bebeğimde de oluyor ara ara 3 gün boyunca 1 saat baktı 10 dk uyudu bağırdı bazı günler emip uyuyor bazı günler hiç uyumuyor ayakta gezdir o zaman susuyor benimki az da olsa geçer inşallah takip et