10 günlük bebek huzursuzluğu

Arkadaşlar selam. 10 günlük bebeğim var normalde yanımda annem kalıyor arada kayınvalidem geldikçe annem gidiyor fakat şöyle bir sıkıntımız var kayınvalidem ne zaman bize gelse bebeğim aşırı huzursuz oluyor gece ve gündüz deliksiz uyuyan bebeğim o geldiği zaman diken üzerindeymiş gibi sürekli ağlama ve uyuyamama modunda. Sizce bu neyden kaynaklı?

Bilemedim ki, sen ne olduğunu düşünüyorsun?
10 günlük bebek daha insan tanımaz çünkü sadece annesinin kokusunu bilir

Kayınvalidem gelince benimde bebeğim uyumuyordu ama ağlama falan olmuyordu

Nazar durumu olabilir mi

Acaba sen mi stres oluyorsun onu hissediyor

Olabilir çok seviyosa nazar değdirebilir tabiki dualarınızı eksik etmeyin Allah’ın izniyle bişe olmaz onu melekler koruyo

çocuk olduktan sonra ona karşı antipatim oluştu çünkü çocuğum gaz sancısı çekip katıla katıla ağlarken kaşıkla ağzına mama vermeye çalıştı çocuğum az daha boğuluyordu o olaydan sonra çocuğumu ondan sakınıyorum

10 günlük bebeğe ne maması veriyor kaşıkla Allah aşkına, Arkadaşlar anne olan sizsiniz evlatlarınızı herkesten koruyun lütfen ilk 6 ay anne sütü yoksa formül sıvı mama sadece

Canım ben eskiden nazara inanmazdım ama bigün komşu bebeğime bunun gözleri renklimi dedi sabahına kızım gözleri şişmişti çapaktan ve şişlikten gözünü açamıyordu. Daha bi çok olay yaşadım böyle bazı insanların gözü değiyor kötü niyetli olmasa bile. Bazı bebeklerinden insanlarında yıldızları düşük olur nazardan hemen etkilenir bende öyleyim çocuklarımda öyle Ben çevremde kimlerin nazarı değiyor hepsini biliyorum artık. Malesef benimde yakınımda olan bikaç kişi var böyle görüşmek zorunda olduğum yapabileceğim bişeyde yok onlar gelince oğlum 3-4 gün uyumuyor sürekli ağlıyor

2 Beğeni

Bile bile elden bişey gelmemeside çok kötü bişey ya allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah