11 ay neler yiyor

11 aylık bebeklerimiz neler yiyor bir günde ve nasıl yediriyorsunuz kendi kendine mi siz mi

Şu an 15. Ayına yeni girdi kızım bebekten bebeğe değişiyor sanırım benimki eline bir şeyler alıp ağzına götürmez yemek bakımından önüne de koydum pankek falan yapıp ama hep yere attı ya da un ufak etti hala da öyle ekmek veriyorum şimdilerde eline az biraz ağzına götürür un ufak eder şimdi o konuda bir şey diyemem yani hala ben yediriyorum dökmesini de sevmem zaten.

11 ay civarlarında sabah omlet veya haşlanmış yumurta yedirirdim veya pankek , tencerede kek falan yapardım değişik tarifleri denerdim bir de yanına kesin bir meyve ile bebeğin bisküvi karışımı yapardım ya da meyve yoğurt az tabi . Belki biraz da peynir zeytin falan yapardım . Mama kullanmaya başladı 8. Ayındannsonra da ara ara da onu verirdim bir de akşam yemek olurdu işte patates tavuk veya kıymalı ürünler sebze yemekleri çorba . Hala aynı usül yiyoruz sadece öğlen mama içiyor ilaç kullandığından dolayı kızım 1 saat sonrası falan bir meyve püresi veya meyveli toplar falan yapıyorum muhallebi öyle ara öğün gibi yediriyorum