11 ay yemek yaparken nasıl oyalıyorsunuz?

Ayaklarıma yapışıyor yemek yaparken çok zorlanıyorum önüne ne versem sıkılıyor atıyor . Mama sandalyesine koysam onda zaten oturmak istemiyor siz neler yapıyorsunuz?
Bir de yemek yerken mama sandalyesinde aşırı huzursuz oluyor masada siz nasıl yemek yiyorsunuz :smiling_face_with_tear::joy:

1 Like

Oğlum 1 yaşında. Mutfak dolaplarını kurcalamasına izin verdiğimde rahatça yemek yapıyorum. Yemekten sonra oğlumun dağıtıp döktüklerini temizliyorum :smiley:

2 Likes

Dolap magnetleri var vocuklara ozel havanli meyveli fln onlardan al yemek yaprken onlari kulan dolaba tak yapoz parcalrini bebek bilestirsin .severse kurtulursun.

Aldım yüzüne bile bakmıyor

1 Like

Sürwkli dolaplara gidiyor evet aslında bi dolaba plastikleri koyup oyanmasına müsaade edecektim ama düşer diye korktum . Bi ayar yapayım da rahat edeyim bari :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: çekemceelere elini sıkıştırmıyor mü sizinkisi

Teh . Baska aklima birsey gelmedi.

Birkaç oyuncak onericem . En sondaki balık tutma oyuncağını çok sevebilir :heart:

1 Like

Uyudugu zamana denk getir yapacagin is saatleri

Evet ya hep pacalarimda bir kere eline bastım yanlislikla. Şimdi hep uykuda olduğunda yemek yapıyorum. Ya da eline yiyecek bişey veriyorum zorla oyaliyorm biraz yoksa durmuyor

1 Like

Benimki 7 aylık daha valla ben yürütece koyuyorum başka türlü yaptirmiyo çünkü mutfağa beraber gidiyoruz bazen de ufak bir leğene su koyuyorum su gecirmez mat var onu serip suyla oynatiyorum o da çok işe yariyo bende

Oyalayamiyorum her yeri karıştiriyor eline ne bulursam veriyorum oyle yapıyorum izlemeyi seviyor kucagimda yapıyoruz

8 buçuk aylık vallahi aynı, napicami şaşırdım ben de , yürüteç ve zıpzıp var şansliysam onlarda 10-15 dk oyalaniyor :rofl: ama değilsem yerlerde ağlayarak sürüne sürüne iş yapıyoruz :rofl::person_facepalming:t2:

1 dolaba dediğiniz gibi sadece oynayabileceği eşyaları koydum. Plastik kapak, tabak vb. Bir kaç defa elini sıkıştırdı. Ağladığında kucağıma alıp sakinleştirdim. Sonrasında ona göstererek dolabı kapatırken elimi sıkıştırıyor gibi yapıp canımın acıdığını gösterdim.Sade dille anlatmak önemli. Somut kavramlar kullanmaya dikkat edin.Sonrasında dolabın nasıl açılıp kapandığını ona gösterin. Zamanla bunu kavrıyor.

1 Like

Box da isimi goruyodu

Benimkide ayni bacaklarima yapisiyor bende eline meywe weriyorum onu yerken bende yapiyorum weya onune palstik seyler koyuyorum

1 Like

En az 2gunluk falan yapip buzluga atiyordum ben
yemek pişirme saati geldi gelmedi uyurken hemen yapiyordum

1 Like

Valla beraber anca dikkatini çekiyor bunlar tekken oynamıyor hala

Teşekkür ediyorum bunu yapıcam mecbur

Ben hala eline biley vermeye korkuyorum ya

Weya cırtcırtlı bebek kitabi war onu weriyorum onunla oyalaniyor