Mərhaba kızlar lütfen bana yardımçı olun Çok korkuyorum ilk kez başıma boyle bi şey geldi Cildiricam.resmen kızım 11 aylık hasta falan diyil bugün 2 kez ateslendi bi səfərində ilaçla saldım Suan uyuyor əlimi koydum bebek yanıyor ates çıkmış ateş salıcı koydum fitil daha sonra bekledim ateş düşmuyor başqa ateş salıcı kulandim Suan uyuyor bakdim koydugum filtir tarihi geçmiş çok korkuyorum doktura götürmək istiyordum oda iş görüşməsine gidiyor olmuyacak biraz korkuyorum doktora sordum kokma söyledi bisiy olmaz acaba bi şey olurmu hep.bakardim tarihine Suan çok atəşli idi bakmadan filtir koydum inşallah bi şey olmaz bide kızlar bebeyim ilk dişləri cikinca da ateslenmisdi Suan üst dişləri yüzünden sanki ateslendi ne yaparım mən bana yardımçı olun lütfen
Korkma canım birşey olmaz ben 4 yıllık eczane çalışanıyım tarihi geçmis ilacın etkisi fazla olmuyor ama zarar vermez büyük ihtimalle diştendir ateşi çok yüksek olmadığı sürece
1 Beğeni
Tesekur ederim abla Suan yine ateşi çikdi başqa bi doktora və ya acile götürucem baksin diye
1 Beğeni
Kızlar bebeyimi apardım Boğazından atesleniyormus ilaç flaan yazdı Bide 11 aylık kızım 8.200 du çəkisi böyüdə 68 cm sizcə çokmu zayıf bi bebek kızlar doktor büdcəsi boylemis söyledi abiside zayıf bebek acaba kime çəkmiş