Geçmiş olsun canım bir doktora görünün rota aşısı varmıydı?
Bol bol sıvı aldırmaya çalış muz, havuç, patates,pirinç gibi katılaştıracak şeyler ver öğünlerinde birde probiyotik içir mutlaka ki bağırsakları düzene binsin
Rota virusudu Sevane ugur 2 gun ishal oldu.O korpedi deye qaytarma problemi olmaya biler,amma ishal ucun parasok yazdir hekime,enterol veya smekta mutleq danis hekimle al usaqin suyu qutarar deyirler.Bu dediklerin bagirsaq mikroflorasini duzeltir,Enterefryl adli siropda var qarn agri ucun , usaq demesede qarininda kramp şeklinde ağri olur,eyer aglayib narahatçiliqini hiss eleyirsense bilki qarinda ağri var.Allah komey olsun,tez dus ustune ağirlaşmasin,agirlaşanda xestexanada yatmaq lazim olur asan qutarmir,Mende Muradi qorumaqa çalişiram keçməsin ćox çetindi eyni oyuncaqlara toxunurlar,ele bilirem onada keçecək,dəyirem en azindan ugur yaxsi olsun kececekse eyer sonra murada mualice edim,Elə cətin virusdu ki ne gecem var ne gunduzum,iki usaq eyni vaxda daha cetin olacaq.Allah qorusun hamisini
Ramilə keçdi balacamadaqaytarmaq nedi bilmeyen usaq,qaytaranda dehset qorxur ağlayir.Murad deyesen ugurdan beter olacaq,Ugurdada 3 cu gunudu uje elleri dizleri səpib indi ele bil yanib el ayaqi çox qəribədi Vallah
@Gunel Allah komek olsun şəfa versin Sen düyünü qaynat kal banana qat ver uşağ yesin hekim mene ele demişdi qarını yığır amma mende uşağlarda qusma olmadı sadəcə qarınlari getdi qızdırma oldu indi de Osgurek qirip olub ikisde
Mayeni artirmisiq əksinə bagirzag yuyulsun deye,stem evezi dermanlar yazib bagirsaqi yumag ucun 1 lt suda hell edirem gun erzinde icirler.Ancaq su isteyirler yemey terefe baxmir ilk iki gun usaq bu virusta,sənde yeqin basqa sebebdən olub ishal usaq,bu virus tamam basqadi cunki,qarinda sanci,qaytarma ishal,kakaşindan gelen pis qoxu,qizdirma,Beden ancaq coxlu maye ile arinır virustan.Yeni ki virus deyildə ishal olsaydi tek he sen deyen kimi elemey olardi,hal hazirda ishali yaradan virusu mualice etmey lazimdi
6 aylık bebeğim ishal oldu ek gıda alıyor ama ishal yapıcı birşeyler vermiyorum gece bez değiştirmezdim her kalkmasında emerken yapıyor mecbur değiştirmek zorunda kalıyorum neyden kaynaklı olur ishal hiç anlamadım