Insallah ya hiç adim atıyor mu ?tam olarak kaç aylık oldunuz.
İnşallah iyi olur ya siz de çok çektiniz valla aparat kulaniyor musun hala
İnsallah bacim insallah. Yok 6. Ay kontrolunde sinirlendi eşim cikartti dahada takmiyoz doktor geceleri takin dedi ama
10 ay 4 günlük adım daha atamıyor hala düşüyor bide otururken dengesini saglayamiyor onbeş gündür hasta bide hala geçmedi nasıl bı enfeksiyon sa anlamadım gitti çocuğum bide onlar uğraşıyoruz boğaz enfeksiyonu diye başladı ağzına yara dağıldı kulağına geçti onada antibiyotik kullandim üç gundurde burnu akıyor öksürük başladı antibiyotik bitti hastalık geçmedi birde üç haftadır vücudunda döküntü Lee var tam geçiyor neye alerjisi varsa geri baslsiyo yemek zaten yemiyor kafayı yiyecem gide gele hastaneler bı sonuç alamiyorum şuan uyku uyuyamiyor öksürükden oksurecem diye de kusuyo
Bakalim belli olur gittiğinizde
Ayy canim benim teh iyi demedin şimdi..Tez zamanda inşallah iyileşir minik tavşan ![]()
![]()
Kızlarda var ya senin parfum ,deodorant oda hatta oda parfumleri onlara dikkat et . Evinin kokusu da onemli rutubet alan bir yer var mi onada da bak. . Ve bom nol.havalandor evinin ocini ..Bir de oyle dene bakalım
Cnm evimiz geniş üçüncü kat tam güneş alan yer rutubet yok havadar bir yerde öyle ağaçlar felan var yanimizda ama alerji testide yapmıyorlar kaç kere gittim yapmadılar çocuğun vücudu benek benek biseyde yemiyor üç haftadır geçiyor tekrarlıyor neyse önceden yoktu bu kızımızı kabartilar alerjisi vardı ama vücudunda ilk defa oldu sadece kakada kan gelirdi süt ürünleri yediğimde oda geçmişti parfüm kullanmıyorum kendim zaten alerjim var burnum yaz kış tikali
Sabah sadece tahin pekmez verdim çok az çay kaşığı gün içinde başka bişey yemedi oda boğazı yumusasin diye oncedende verdiign sey diğer tarafida böyle benek benek
Üç haftadır böyle geçiyor tekrarlıyor bide domatesten şüpheleniyorum yoks hastlikmi yapıyor anlamadım ama hastLiktan icmede hafif vardı doktora gititifimdede hafiften vardı baktı bişey demedo normal çocuk doktoru dün hiç bir şey yemesi bu benekler dünde az az vardı ben kendim domates yedikten sonra çıktı kahvatida birden fazla şeye var sanırım alerjisi ama bulamiyom test yapmadıkları sürece de zor
Merhabalar benzer şeyleri bebegimde de gördüm bir türlü bulamiyordum ve 3 gün kurali ile devam ediyordum sadece ilk verdiğim şeyleri verdim nerdeyse her şeyi kestim alerjisi geçti ondan sonra 3 gün kurali ile denedim benimkine kiyma ve tahin yaramıyor mesela çok zor bir süreç ve yaz sicaklarindaydi isilik sanmistik ilk etapta
Ayyy yavru kuşum benim nasılda beneklenmiş.
Belki emziriyordan sütünden de geçebilir .Bize doktor domates verme asitli olduğu için demişti..
Farkli doktora git . Her doktor mu aynı seyleri diyor acabaa
Teşekkür ederim aynen yazın bende ufak tefek gördüm ama isilik sandım azdı iyice artmaya başladı ek gdia yemiyor genelde anne sütü ama bu hafta herşeyi bende kesip bı bakmam lazım neye varsa önceden süt ürünleri idi kakada kan ve ishal olurdu döküntü yeni başladı baska neye varsa bilmiyorum aslında ek gıda başında herşeyi iç gün verdim yediridim şeyler genelde sebze idi ve alerji yapmadı tahin pekmez de öyle önceden bişey yapmadı diye hatırlıyorum ama bı gözden geçirmek.lazim yine
Her gittiğim de farklı doktor oluyor alerji bölümüne de kadın ismiyle alıyorum erkek çıkıyor bende anlamadım bağırsak tepkisli idi bizim alerji ondan yapmadılar zaten çıkmaz testte daha küçük dediler her seferinde
Evet cnm emiyor zaten ek gıda on beş gündür çok az yiyo son üç gündür hele pek bişey yemedi domates bide kavundan şüphem bakalım herşeyi bu kesip tekrardan denemem lazim
Teh cok sıkıntı ya
InsAllah biran önce bulursun domates verme bnce bn de vermiyorum benim kizda 10 ay 8 gunluk asitli olduğu için vermek istemiyorum. Meyvelerden cilege dikkat et bir de oda cok alerjik meyve.
Yok cnm vermiyorum kendim yedim dün çiğ domates arkasından emzirdim bahçe domatesi annem getirmis kahvaltıda yemiştim hemen etki eder i bilmiyorum süte cocugada şöyle melemen yapardım arada suyuna banardim verirdim daha yeni başlamıştım zaten vermeye domatesi çiğ değilde hep pismis vermiştim çorbanın içinde falan bide kavunuda kendim dün baya yedim ama işte sıkıntı ya hangisinin yaptıgi bulmam lazım çocuğun vücudu mahvoldu gördükve moralim bozuluyor her yeri cinsel organına kadar benek benek pisikde oldu kacgundur iyileşmedi
Aynen bacim belli olur bakalim ne diyecekler. @Yasemin1 @514habis_r ben pişmiş domates veriyom bi sknti olmadi cilekde aldigim zaman veriyom ondada olmadi bsiey normalde alerjik ikside. Melemeni pek seviyo valla biseyde olmiyo arada veriyom @Yasemin1 senin oglan zaten alerjili bacim sen dikkat et emziriyon bide
Aynen cnm çocuğun tek sevdiği şey melemendi onuda alerji yapan domatesse ne verceem bilmiyorum sade yumurta yemiyor zaten bu ara herşeyi seçiyor tükurmeye başladı huy değiştirdi iyice sizinkiler demi öyle kucaktan inmiyo ilgi bekliyor heran kendi başına oynardım önceden azda olsa bu ara çok huysuz hastaliktanmi atakmi diş mi bilmiyorum salyasi sumugune karıştı![]()
Bulunca haber et.. tez zamanda bulursun inşallah.