Kızlar biz 11 günlük olduk Adana’da yaşıyoruz ve havalar hala çoook sıcak malum klima kullanıyoruz bebeğim emerken hırıl hırıl ediyor hasta mı olmuştur sizce korkuyorum hasta olmuştur diye ne yapmam lazım fikri olan var mı?
Klima 25 derecede çalışıyor ve evdeki termometre 25-26 derece arasında gidiyor içerisinin pek soğuk olduğunu düşünmüyorum bebek hemşiresi oda sıcaklığı 25i geçmesin 21 in altına düşmesin demişti
Burnunu temizliyor musun burnundan dolayida hırıltısı olabilir sık sık temizleyin serum fizyolojik ve burun aspiratörüyle
Burun temizlemesi yap gececek canim
Bizde adanadayiz neresinde oturuyorsun
Sicaklik konusu benim de canimi cok sıkıyor ben 26 derecede atket ve yine askili zibin giydiriyorum kayinvalidem hafta sonu geliyor sarip sarmalamak istiyor ertesi gün isilik oluyor daha bugun konuşmasını yaptik
Benik doktorum siz nasil rahat ediyorsaniz benegi de oyle giydirin dedi
Sen yinede hep corap giydir ayagi sicak olsun gaz yapar
O hirilti da dikkatli dinle burnundan geliyordur temizlemen lazim
Seyhandayım sen
Benim annem ve kayınvalidem de aynı ben sadece ellerini oynatmasın diye yarım kundak yapıyorum onun haricinde zıbın ve tulumla duruyor çorap giydirmem istediğimde de kayınvalidem alışmasın sicağa diyip çıkartıyor sinir oluyorum
Serum fizyolojiği nasıl kullanacağım
Bizde de ayni durum 2ay 26 gunluguz hala hiriltisi devam ediyor doktorlar 8 aya kadar devam edebilecegini soyluyor
Bende seyhan
En iyisini sen annelik iç gudunle kendin bilirsin senin icin nasil rahat ediyorsa oyle yap
Kontrole gireceğiz bu hafta soracağın yine de teşekkür ederim klimalı oda olduğu için tedirgin oluyorum ister istemez küvözden de yeni çıktı
Enjektör le ben burnuna birazcık sıkıyorum sonrada aspiratör le çekiyorum tertemiz oluyor
Tabi ki siz genede bir sorun ama doktorun bize dedigi bu sekilde bazi bebeklerde burun kikirdagi 6 ayinda tamamlanirmis oda hirilti yaparmis
Biz direk burnunu yikiyoruz ama gene fayda etmiyor