12 gün adet gecikmesi

Merhaba kızlar doğum kontrol hapıyla korunuyorz ama emziren annelerin kullanmaması gereken bi ilaç mış ben emziren annelere uygun Cerazette diye bi kontrol hapına başladm ara vermeden ama 12 gündür adetim geçiyo erken gebelik test ı yapıyorm negatif ondan yeni kutuya başladm adet kesilmesi normal mi yardım edin kafayı yicem

Merhaba bana da doktorum o markayı önermişdi ben aldım ama kullanmadım. Adet düzensizliği yapabilir demişdi. 12 gün gecikme erken gebelik testinde belli olurdu diye tahmin ediyorum. Çünkü ben kızıma hamile kaldığımda adetime iki gün varken bile pozitif çıkmışdı. Tabiki en doğrusu kan tahlili vermek

2 gün lekenme sadece oldu gebeliği ihtimal vermiyorum 2 yöntem Le korunuyorz yine ilaca bailadm ama

Aynısı bendede oldu doktorum normal demişti hatta aylarca adet göremezsen bile normal demişti

Aynı ilacı mı kullanıyordunuz sizde

Evet aynısı emzirme döneminde kullandım doktorum hem emzirme hemde ilaç yüzünden adet görmüyorsun dedi bir kaç ay normal olmaması dedi ama gittiğimde kan tahlili aldı benden bazen ilacın etkisi az olur riskli olmasın dedi ama gebe değildim

Başka bi ilaç kullanıyordn o zaman adet oluyordm düzenli bi şekilde ama bu hap tamamen kesti dediğinz gibi en iyisi kan tahlili vermek teşekkür ederim içimi tahatlattınız​:slightly_smiling_face: