13 aylık bebekte yaşayan var mı bu durumu

Kızlar kızım 13 aylık oldu ve nerdeyse 15 gündür sadece bizim yatağımızda bizimle birlikte uyuyor yatağına koyuyorum 15 dk geçmeden ağlıyor ve yanımıza gelmek istiyor alıyoruz ve susup uyumaya devam ediyor ben bi kaç aydır bizim yatağımızda uykuya kendiliğinden geçirip sonra yatağına koyuyordum gece uyansa bile yanımıza gelme isteği olmuyordu ama dediğim gibi bu aralar yatağında hiç yatmıyor bu alışkanlık mı oldu acaba yoksa atak mı kaybetme korkusu mu ne bu durum yaşayan var mı çok zor oluyor çünkü böyle bi de kızım aşırı deli yatıyor bize uyku haram oluyor

15.5 aylığız hala aynıyız.. malesef bizimde durum aynı

Kokunuza vücut isiniza alışmış.

Benim bebeğim henüz küçük ama bildiğim kadarıyla o aylarda ayrılık korkusu olabiliyor bebek anneyi göremediği an onun olmadığını düşünebiliyor ayrılmak istemiyor. Atakta olabilir ama büyüme atağı olsaydı yanınızda da uyumakta diretirdi diye düşünüyorum. Mutlaka bi uzmandan yardım alın sırf ağlamıyor ve rahat uyuyor diye yanınıza alışırsa sonrasında çok zorlanırsınız ilerleyen süreçlerde. Ama merak etmeyin geçici bir durumdur sadece hep o şekilde uyumaya alışmasın yeterli

Bence hiç dert etmeyin tadını çıkarın çünkü çok çabuk büyüyorlar benim oğlan da 7,5 aylık yatağında asla yatmaz çok sık uyanıp ağlar yanımda uyumak istiyor bende yer yatağına geçtim 1 aydır yer yatağında yatıyoruz hem alan daha geniş hem daha güvenli oluyor

Öyle tabi her anın tadını çıkarmaya çalışıyoruz ama uykusuzluk çok zorluyor​:face_holding_back_tears:

Bi süre daha sabretmemiz gerekiyor o zaman sonra çözüm arayışında olacağım belki dediğiniz gibi dönemseldir bekleyelim bakalım :smiling_face:

12 aylık oğlum 12 aydır bizimle uyuyo besiginde uyutamiyorum uyaniyor geri gelmek istiyor malesef durum aynı

Dönemsel değil, alistirmayin derim :smiling_face:

Aliskanlik gibi bence 16 aylik olucaz ayrilik kaygisi bizdede oldu ama asla yanimizda yatmiyo ben istiyorum biraz yatsin ama yok 2 dakka durmuyo .

Umarım alışkanlık olmaz ya bizimle yatması iyi hoş çok güzel bi duygu ama her gün her gün olmuyor​:smiling_face: