14 gunluk bebekte morarma

Kizlar doğduğundan beri ozellikle sonn 3 4 gundur bebegimin kollari bacakları ayaklari kendiliginden morariyor genelde kucaktayken oluyor nedeni ne olabilir

1 Beğeni

Ben bilemedim görüntü varmı nasıl morarma diye

1 Beğeni

Bir ara benimkide oyle oluyordu emzirdigim zaman bile ayaklari bacaklari morariyordu

1 Beğeni

Nokdu sonra gectimi dr goturdunmu

Kucaktayken bundan bir tık fazla oluyor
Bugun eko çekikdi bir sey cikmadi cok sukur

Aklıma bişey geliyor emzirirken falan ve ya kucağınızda olduğunda koluna dikkat ediyomusunuz? Belki sıkışıyodur falan

Canım morarmamı bu kızarmamı? Sanki kızarık gibi duruyor deterjan alerji yapmış olabilir. Benim kızımında karnı ve sırtı böyle olmuştu sonra farkettimki bazı kıyafetlerini hamileyken normal deterjanla yıkamıştım. O kıyafetlerin hepsini bebek deterjanıyla tekrar yıkayıp çift durulama yaptım.

Aynisi bizdede oluyordu bebegim dogdugunda yogun bakimda yatmisti kendi basina nefes alamadigi icin ama yogun bakimdayken boyle morarmalari vardi doktorlar arastirdi ama sebebini bulamamisti her sey temiz cikmisti suan 2 ayligiz buyudukce azaldi ve simdi hic olmuyor kucaktayken yada yan yatrdigimda ya kolu ya bacagi morarirdi hep ama gecti yani eko temiz ciktiysa iciniz rahat olsun ama 1 aylikken bize tekrar kardiyoloji ye gitmemizi soylediler sizde muhakkak gidin akcigere giden damarlarda darlik var dediler cocugu aglatmayin vs dedi doktor 3 ayina kadar gecicek dedi onunda bunla alakasi varmi bilmiyorum ama soylemek istedim

Yok bebek deterjani kullaniyorum en bastan beri
Kizariklik degil kucaga alininca oluyor dr once normal dedi sonra aglayinca morardigini gorunce eko cektirdi bir sey cikmadi cok sukur

Bizede 1 yasinda tekrar cektirin dedi
Insallah gecer eger gecmezse bizde tekrar cektiririz

Kucaktayken ayakları kollari sallaniyorsa asagiya morarma oluyor normal yani

1 Beğeni

Sanki bileğini sıkmışsında koluna kan toplanmış gibi duruyor şu an ben anlamadım en iyisi bi doktora baktırmak

Çocuk hekimleri genelde çocuk kardiyoloji sine yönlendirirler. Bir hekim ile görüşmeniz de fayda var