Kizlar vallahi cildiricegim oğlum 16 aylık ve bugünlerde iki şeyden görünce deliriyor bı telfonum bide kumanda görünce ya aglicak yada telfonum veya kumandayı yere tüm gücüyle aticak napmam lazım verim mi atsın mi yere ağlasın mi yada başka bişi ne yapsam bilemiyorum çok sinirleniyor
Gostermemeye calis canim bizimkid telefonu gorunce oyle yapiyodu ama sadece kirmizi kilifli olana baksa telefona degil bi sure gostermedik hic unuttu
E öyle yapmaya çalışıyorum arıyor buluyor bir şekil yani ağlayıp üzülmesin de sanki kırmızıyı görmüş boğa gibi oluyor
Sanırım 2 yaş sendromunun ayak sesleri. Kızımda öyle ekran açmadığım halde telefon görünce aç aç diyor. Sinirlenecek bir şey buluyor illaki çığlık atıyor bıdı bıdı söyleniyor. Her şeye ııı ıh diyor. Ben sakin kalıp sarılıp sakinleştirmeye çalışıyorum sonra da başka bir oyunla dikkatini dağıtıyorum. Bazen görmezden geliyorum kendi sinirini atıp geliyor yanıma sonrasında anlatıyorum. Öyle böyle geçecek direnin ![]()
Vallahi çok güldüm benimki hicbisi yok ya ekran istese neyse dicem bianda aklıma geliyor sinirleniyor illa yere aticam saklasamda alıp atana kadar içi rahat etmiyor valla ağlamasın üzülmesin de ne yapıyorsa yapsın parka götürum serbest kirlendi yok böyle falan da demiyorum ama kendi kendine söyleniyor saat olmuş on iki buçuk tam yirmmi tane balon şişirdim e gene ara ara aklına geliyor
Herşeye ıh ıhh deme bizde de var özellikle mutfak bezlerine taktı tezgahı görüyor ya artık bezide görüyor ih ihh diyor ama vermek istemiyorum onun yerine temiz bez veriyorum ıslatıp ama anlıyor o olmadığını kendini yerlere atıyor resmen kriz geçiriyor![]()
20 aylık olucaz bzde durumlar aynı duvar saatine takmış durmda saat dye geziyor evn içinde o kırldı smdı duvardaki tabloya taktı vermzsk dedgnz gbi ya ağlypr alna bak tablo bak saat deyip duryor
Ay nasıl güldüm nasıl güldüm bu çocukları nasıl ilginç ya bianda aklillarina geliyor
Bizimkide mutfakda yanima geliyor istedigini wermedigim zaman mutfak dolaplarini takir takir vuruyo kumanda tlefon buldugu An pattt yere parkeye atiyo cocuklar hep boyle demekki bide bazen avizeyi gosteriyo neymis ona dokuncakmis
Hele birgunde sen git petegin vanasini kapat iki gun salon buz gibi isinmiyo diyorum heryer sicak salon soguk bide perdeyi cekecektim elim petege degdi buz gbi baktimki kapatmis iki gun sogukda oturdu bizi ![]()
Ayy bu cocuklar![]()
![]()
![]()
Ahaha bi an sanki kendi kızımı gördüm![]()
![]()
Bzde aynıyız inanın hepsi yaşanıyor ![]()
Az önce soda şişesini ağzına aldı tutamadı düşürdü çığlık çığlığa agliyo gören bi yeri kesildi zanneder istemediği şeyler olunca kendi i yere atıp ağlamaya başladı bekliyorum aglasinda sıkılsn diye vermiyorum istediğini bakiyo olmuyo kalkiyo gidiyo başka şeye azilari cikariyo ondan mı bilmiyorm geceleri çok sık kalkiyo 14 ay 20 günlük