15 aylık bebek ve tekrar hamilelik

Sprial ve geri çekilme yapicaz galiba

Biz de spiralde karar kıldık galiba. Bize en sağlıklısı o geliyor.

Oyyy Fidan’ımm :heart: Ömer’e kardeş mi geliyor hayırlı olsun evet çok çektin hamilelikde seninle beraber gün saydık dua ettik yine aynısı olur diye korkman çok normal ama kötü düşünme Rabbim gücünü verir iki meleğin var biri yanında biri karnında onlar sana o gücü enerjiyi verecekler gör bak illeride çok güçlü kadın benim annem diye gurur duyacak seninle evlatların :sparkling_heart:

1 Beğeni

O zaman mecburen bir yöntem seçeceğim ama hala regl olmadım. Olduktan sonra gideyim bakalım tedbir almak lazım

Benimde bebegim 6 aylık test yaptırdım hamileyim ilk hamileligim cok zor geçti bebeğimde cok gazliydi yeni yeni rahatladı ne yapacağımı bilmiyorum destek olan kimsemde yok

1 Beğeni

Bende hamileymisim bugun öğrendim. Anne sütü durumu ne oldu sizde?
Azalma tadi degisme vs oldu mu?
Bu konuda biraz üzgünüm :face_holding_back_tears:
Benim bebegim de 7 aylik nasil olacak hic bilmiyorum​:face_holding_back_tears:
@Esra1

1 Beğeni

Bebeğim sütü reddetti tadi bozuluyormus

1 Beğeni

Kacinci gebelik haftasinda reddetti?

Öğrendiğimde 5 haftalik hamileydim son 1 ay emmiyordu zaten ama ben sonlandirdim gebeliğimi dikişlerimden dolayı tehlikeliydi

Oy ablam çok tşkr ederim.:face_holding_back_tears:Şu an 13 haftalığız hiçbir sorun yok.Zaten bende sorun 19,20 ci haftalarda başlıyor.Ama bu defa daha tedbirli,bilgiliyiz.Önümüzdeki hastanın ilk günü 2 li test yaptırıb ardından serklaj yapacak doktorumuz.Bakalım hakkımızda hayırlısı.Allah yardımcı olsunda aynı şeyleri yaşamayalım.Çünkü şu an Ömer var ve bana çok ihtiyacı var.

1 Beğeni

13 haftalık hamileyim ve oğlumsa 15 aylık tek memeden süt geliyor ve hiç bırakmak istemiyor​:joy:ara sıra tadına baksammı acaba? Bu çocuk niye redd etmiyor bunu? Diye çok düşünüyorum

Şuan bende korktum hala regl olmadım bebeğim 7 aylık olacak eczaneden alayım olmazsa inşallah değilimdir. Ama ben korundum hep. Aksilik olmazsa bence değilimdir :pensive::pray:t2:

Bwnimde 5 aylık gecen lekelenme oldu bir kac gun ama adet olmadim benimde elim yüreğimde korunuyoruz ama

Allah yardımcın olsun kuzum :heart: hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah Ömer kuşumu da bol bol öp yerime :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Bazen acıma olmuyor bebek emmeye devam ediyor bı tanıdığım her iki memeden de emzirmeye devam etmişti doğum yapana kadar doktor emzirebilirsin demiş sonrasında her iki bebeğini de emzirmişti

1 Beğeni

Fidanim sen cok guclusun biliyorsun degilmi.9 ayi goturduk sen cok buyuk bi sabirla gecirdin uzanarak
Eskilerden olanlar bilir bu seferde ayni olacak merak daha guzel olacak hic merak etme.
Benim uzucu bi haberim var dun oglen siralari dusuk yasadim.:sweat::sweat::sweat:moralim sifir dinlenmem lazim bol bol sivi aliyim kanamami takip etmem lazim
Mide bulantim devam.
Ama sana moral veriyim diye yazdim yaparsim kuzum kardescik gelir omere

1 Beğeni

Aaaa :pensive: geçmiş olsun canım benim ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm :worried: @hava

Bende ezgim cok uzgunum sabah ogrendim oylede dogru kanamam basladi.
Kanamam devam mide bulantisi devam.dinleniyim diyorum ondan.
Cok sagol ama destegin icin uzun zaman sonra seninle konusmak iyi geldi ne guzel gunlerdi
Safak safak sayiyoduk ozledim o gunleri…

1 Beğeni

Bende özlüyorum ne yalan söyleyeyim güzelce dinlen bol şifa diliyorum sana çok dikkat et :heart:

1 Beğeni

Cok sagol ezgim oyle yapiyim

1 Beğeni