Oğlum 15 aylık ve hala yürümüyor destekli yürüyebiliyor normal mi kafama çok takıyorum bu durumu
- Aya kadar yolu var canım desteklemeye devam et yürüme arkadaşı var mı
Benim kızım 16 oldu o da öyle ama geç de emekledi . Emeklemek bir basamak değil tabi ama genel olarak da tembel kızım
dr. Osman gönülalım hikayesinde gördüm 2 gün önce 18 aya kadar durabilmek yani vücudu tutması 18. Aydan sonra yürümesi önemliymiş yani sürece bırakacağız dua edeceğiz antrenmanlara da devam ![]()
Benim kızım dün 16 ayı doldurdu. 1 haftadır yürüyor şimdi yerinde durmuyor. Bir anda başlıyorlar çok hızlı oluyor destekli ayakta duruyorsa merak etmeyin yakındır inşallah
Yürüme arkadaşı var süreklide yürütüyoruz elinden tutup
İnşallah bakalım hayırlısı ile
Destekli duruyor koltuklara falan çıkıyor tek yürüme korkusu var şuan
Benım oğlumda 15 aylık yürümüyor aslında birkaç adım atıyor sonra hemen oturuyor hiç acele etmiyorum yürüdüğünde zaten hıc oturamayacağız ![]()
Bende bi yönden oturamayacagim diye acele etmiyorum ama onunla ayni aydaki ya da daha küçüklerin yürüdüğünü görünce kafama takıyorum
Asla çocuğunu başka bir çocukla kıyaslama her konuda her çocuğun gelişimi farklıdır sağlığı yerindeyse en buyuk nimet ![]()
Benim kızım 18 aylık yürümüyor. Bende çok gec yürümüşüm o yüzden dert etmedim. 2 gün önce koltuklara çıkmaya başladı bana tutunup kalkıyor artık