15 aylık bebekte hala gaz sancısı

15 aylık kızım hala gaz sancısı var öneriniz var mı kolik bir bebekti ama hala ek gıda yedikten sonra sanki gaz sancısı var gibi sık uyanıyo bir yeri ağrıyor gibi sizde durumlar nasıl aynı olanlar var mı öneri

Gazdan değilde diş olabilir mi bu dönemde azı dişleri geliyor . Benim kızım da 14 ayın içinde azı dişinden dişinden dolayı uyanıyor böyle

Gaz olayı varsa halen alerjiyi düşün derim canım

17 aylıgız bizde de durum aynı hala gazı oluyor alerji testleri negatif cıktı ama doktor 4 yaştan önce yapılan testlerin yanılma payı oldugunu söyledi. Ben 1 haftadır probiyotik kullanıyorum faydasını görmeye basladım enterogermina kids aldım 1 ay kullanacağım sizde deneyebilirsiniz

Üst iki dişi yeni çıktı ama azı dişleride mi geliyo dersiniz ha bilemedim sanki gaz sancısı gibi bilmiyorum belkide dediğinizde olabilir

Bnde arada kefir içiriyordum daha üç dört ay önce şimd hiç içirmedim belki probiyotik olarak kefir içirmeye devam edeyim olmadı önerinizece bakabilirim

1 Like

Benim kızım da 14 aylık işte bizde de aynı durum var. Alt 2 diş üst 4 dişi vardı . Biz alttan 2 tane çıktı diye biliyorken bir güldürdüğümde bez değiştirme sırasında üstten azı dişlerin sağ tarafını ve alt 2 azı dişini patlatmak üzere olduğunu şiş olduğunu gördüm. Yani bir anda 5 diş geldi şu an bugün bile mesela 12 de uyudu 2 buçukta geri kalktı ve ona rağmen zar zor uyuttum uyku düzeni hallaç pamuğu gibi bizim de gaz vsç öyle böyle çıkarıyorlar ama dişten sanırım . Soğuk hafifletiyor biraz ama dolapta sağılmış anne sütlerim vardı ağız kısımlarını kestim az az ısırarak yedi o biraz rahatlatıyor deneyebilirsiniz ondandır yüksek ihtimalle

Tşk ederim bnde öğrenmiş oldum ya

1 Like

Merhaba bebeğiniz kaç aylık bende almayı düşünüyorum bağışıklık sistemi için 2 ve 11 yaş çocuklar için diyor 20 aylık bebeğim kararsız kaldım oyüzden

17 aylığız biz eczacımoz kullanabileceğimizi söyledi ve ben cok memnun kaldım gaz sorununun olmamasıbi nimetmiş 6 tane kaldı bitsin yine alacağım

Teşekkür ederim canım flakon şeklinde degilmi nasıl kullanıyorsunuz bende kullanayım ozaman

Evet hergün öğle yemeğinden sonra 1 tame içiriyorum inşaAllah sizdede işe yarar :pink_heart:

1 Like

İnşallah çok teşekkür ederim :heart:

1 Like